Nytt upplägg på Breeders

Igår gick Breeders Trophy ut med att det ska bli ett nytt upplägg på tävlingarna.

”Nu blir Breeders Trophy uppdelat på två veckor. Dressyrhästarna får en egen vecka, följd av en hopp- och fälttävlansvecka. Dessutom får de unga hästarna samsas med äldre hästar och dressyrveckan blir internationell.”

Jag har haft en liten vetskap om det då SAAB är huvudsponsor till de hela. Jag tror att det kan bli hur bra som helst. Som ni kanske kommer ihåg var jag nere på Flyinge i höstas och tävlade med Biggles och Dokki. Det var en väldigt fin tävling med många höjdpunkter. Däremot var det tyvärr lite publiksnålt. Breeders gick veckan efter och det lockar ju många dressyrfantaster. Som alla vet är det ju svårt för oss hästmänniskor att ta sig iväg på nöjen, titta på tävlingar osv. Jag tror att det blev svårt för folk att ta sig iväg på båda dessa evenemang när de låg veckorna efter varann.

Jag tror att det kommer bli ett väldigt lyft för både Breeders och de fina internationella tävlingarna SAAB CDI. Tänk vilken dröm att kunna ta med sig Dokki och Lazzie till de internationella klasserna och Hatti och Laxen som vi ska matcha till Breeders. Tror ni Elin blir lika nöjd? Hehe..

Foto: Lina Nydahl

https://www.tidningenridsport.se/breeders-trophy-delas-upp-pa-tva-veckor/

Här kan du läsa mer om de nya upplägget.

2 Kommentarer

  1. Matilda den 13 mar 2019 21:01 kl 21:01

    Förslag på inlägg är bilder på hela stallet.

  2. Mia den 15 mar 2019 23:38 kl 23:38

    Publikfattigt berodde det nog också på att de verkade haft strul med bokningssystemet! Det var nästan fullbokat när vi lyckades få biljetterna…..men så var det ju inte på långa vägar IRL!! Verkligen synd för det var fina ritter att se!

Kommentera