Nytt år nya priser

Jag kommer höja mina priser i företaget Dolk Dressage med start 1a mars 2020
Prishöjningen sker av två anledningar, och det är att jag själv har mer erfarenhet sedan tidigare och att Elin inte längre kommer kunna hjälpa mig som innan och jag kommer anställa en person i företaget. Ni som bokat träningsbox sedan tidigare har samma prisbild som vi har kommit överens om.

Privatlektion 450 kr plus moms

Åka iväg och hålla träningar på bortaplan 600 kr plus moms (privatgrupper) minst 6 ekipage för att träningen ska bli av.

Ponnygrupp onsdagar ojämna veckor 18-19 max 3 st 200 kr per ekipage plus moms (träningen kan bli inställd efter mina egna tävlingar)

Häst/ponny i träning + box/hösilage 10.000 plus moms i månaden

Alla fakturor kommer endast mejlas i framtiden ej utskrift.

9 Kommentarer

 1. Moa den 21 dec 2019 17:01 kl 17:01

  Kommer du anställa någon?! Vill jobba hos dig, alltid varit drömmen!!🙏🙏

  • Lina Dolk den 21 dec 2019 17:19 kl 17:19

   Ja nu ska vi förbättra företaget och en till personer behövs i teamet 😀
   Vi har planering och genomgång med ekonomin i dagarna sedan kommer vi sätta ut en annons. De som är intresserade kan mejla redan nu på dolk.lina@gmail.com 🙌  • Theresa Williams. den 23 dec 2019 17:26 kl 17:26

   Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, han delade upp mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem till min vän och hon föreslog att jag snarare skulle kontakta en stavhjul som skulle kunna hjälpa mig att förtrolla för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde på stava, jag hade inget annat val än att prova det, jag skickade till stavmästaren, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande under den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom att det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett relationsproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla stavskärmaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-postadress: {drogunduspellcaster@gmail.com} Du kan skicka e-post till honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
   1) Älska trollformler
   2) Lost Love Spells
   3) Skilsmässor
   4) Giftermål
   5) Bindande trollformler
   6) Uppdelningar
   7) Dödsförtroll
   8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta denna fantastiska man om du har problem för en varaktig lösning
   genom {drogunduspellcaster@gmail.com}. 2. Alexandra den 21 dec 2019 17:47 kl 17:47

  Så rimligt att du höjer priserna! Tycker det är jättebra, helt rätt tänk. Finns personer med mindre erfarenhet som tar mer pengar för träningar och liknande. Hoppas du får anställt någon som matchar verksamheten bra också 😀

  2
 3. Rebecka Fredriksson den 21 dec 2019 18:29 kl 18:29

  Klokt Lina! Hoppas ni hittar en stjärna som kan hjälpa dig i stallet 🌟

  1
 4. M den 22 dec 2019 19:06 kl 19:06

  Kul att företaget växer! Du är jätteduktig och det är inspirerande att se dig jobba med ffa unghästarna, verkligen inga oskäliga priser för resultaten du levererar. 🐴
  Tänk på att du bör uppge priset inkl moms när du vänder dig till konsumenter, vilket jag antar att de flesta av dina kunder är. Det ska vara lätt för konsumenten att veta vad som är slutpriset på en tjänst eller vara, enligt lagen om prisinformation. Som konsument ska man inte själv behöva ta reda på vilken procent momsen är och hur mycket det blir totalt.
  Sen kan du självklart skriva tex 600 kr +moms i parentes också, för eventuella kunder som är företag. 😊

  2
  • Lina Dolk den 22 dec 2019 20:26 kl 20:26

   Har mejlkontakt med alla som bokar så de vet exakt pris då 🙂
   Har mest företag som bokar mig därför är jag van att skriva såhär.

   1


 5. Ida den 23 dec 2019 14:20 kl 14:20

  Är det 6% moms på träningar? Och 25 om man lämnar häst för utbildning?

 6. Sylvia Berglund den 3 sep 2020 15:39 kl 15:39

  HERREGUD!! Detta är verkligen ett chockerande och ett äkta vittnesbörd..Jag besökte ett forum här på internet den 20 AUGUSTI 2020, och jag såg ett underbart vittnesbörd om den här kraftfulla och stora trollformeln som heter Priest Mompha på forumet..Jag trodde aldrig det, för jag har aldrig hört eller lärt mig någonting om magi förut .. Inte en själ skulle ha kunnat påverka mig om magiska trollformler, inte förrän Priest Mompha gjorde det för mig och återställde mitt äktenskap på 8 år tillbaka till mig och tog med min make tillbaka till mig under samma 48 timmar precis som jag läste på internet..Jag blev verkligen förvånad och chockad när min man knäböjde och bad om förlåtelse och för mig att acceptera honom tillbaka .. Jag är verkligen brist på uttryck, och jag inte ’ Jag vet inte hur mycket jag ska förmedla min uppskattning till dig Präst Mompha, du är en Gud som skickas till mig och hela min familj .. Och nu är jag en glad kvinna än en gång

  E-post: chefpriestmompha@gmail.com
  WhatsApp: + 62-852-7546-3810

Kommentera