Ny vecka

Börjar veckan med att Linda tyvärr är hemma och är sjuk, så jag fick planera om dagen lite. Elin var snäll och släppte ut alla hästar samt promenerade med en, jag har ridit hela dagen och Dan som jobbar förmiddag i stallet på vardagar var som tur här idag trots röddag, får hoppas på att Linda är frisk på onsdag och kan börja jobba då igen.

Jag har dock väldigt bra hjälp med stalljobbet på vardagarna då Dan både mockar och gör höpåsarna, idag körde han även vatten till hagarna och fodrade lunchen.

Det har blåst ordentligt idag, hö som de fick i hagen blåste iväg utanför, det har kommit lite snö i luften och isande kyla i vinden.

Liane var här med Entutu, och jag har ridit på så många jag hann, dock inte lika många som när jag får hjälp att göra iordning dom av Linda eller Bea/Moa, men jag ändrade deras träningsplanering lite för veckan. Även om det tar betydligt mer tid för mig att göra iordning alla hästar själv så är det också nyttigt för mig att se hur ex unghästarna är i hanteringen med att tränsas, kratsa hovarna och stå i spolspiltan. Det är så mycket mer än bara ridningen som ska fungera.

Jonathan kom och hjälpte mig köra ut vatten och mocka hagarna efter insläppet, tacksam för extra hjälpen. Det gör så mycket att få extra hjälp. Sedan fakturerade jag och Elin alla träningar sedan 6 veckor tillbaka så nu ligger vi i fas igen och nu står middagen snart på bordet

Igår höll jag i barnen för första gången, så mysigt!

2 Kommentarer

 1. Anette den 13 apr 2020 21:07 kl 21:07

  Vem är Jonathan som du har nämnt några gånger? 😊

  5
  • Lina Dolk den 14 apr 2020 07:00 kl 07:00

   Min pojkvän 🙂

   13


Kommentera