Ny vecka = ny tävling!

Veckorna är väldigt mycket mer motiverade att jobba extra hårt när jag har tävling att se fram emot på helgen, jag älskar att tävla, så det höjer mitt fokus mera.

På lördag ska Laxen och Hatti till Mantorp för att försöka kvala till Breeders, spännande!

Onsdag och fredag är det fotografering här hemma, inför Elmia och de som byggde stallet vill ha bilder.

På söndag ska jag till Enköping och hålla lektioner igen, hela 9 st ska jag hjälpa. De rider 45 minuter var. I vinter kommer jag utöka att kunna åka iväg 1 eftermiddag för träningar minst 6 st inom rimligt avstånd 600 kr per lektion plus moms, vi kommer försöka att inte ha hästar i lilla stallet mer än ev praktikanters hästar. Vintern (november- december- januari) är tuff så det räcker med 9 hästar i träning som står i stora stallet. Ska även ta emot fler elever här hemma som kommer över helgerna istället.

Lina som gör praktik är här fortfarande och på fredag kommer en tjej till. Vilka bra veckor med mer folk i stallet såhär efter sommaren.

1 Kommentar

  1. Bella den 28 aug 2019 07:34 kl 07:34

    Typiskt att jag inte kan åka och titta på er på lördag när det är i närheten 🙁 stort lycka till iallafall 😍👌🏻

Kommentera