Idag har jag fått en ordentligt påfyllning i min tävlingsgarderob:

Min nya sponsor är hjärtligt välkommen till mig, ett klädmärke som det bara lyser kvalite och stilhet rakt igenom: Nämligen Trolle company! Så glad att de är med mig ännu mera då jag sedan innan rider i deras otroligt sköna och snygga hjälmar samshield och nu binder mig även till frack, kavaj, ridhandskar och tävlingsbyxor därifrån

I helgen får ni se bilder när kläderna är på då jag ska tävla i Borås med Laxen och Hatti

Och Elin shoppade idag på fina Ågestas Ridsportsbutik idag då hennes häst Hatti ska tävla i helgen

Agnes fick även present med nya rosa ridhandskar av Elin

Jag är ju otroligt ekonomiskt när det kommer till att shoppa som ni vet, därav mitt smeknamn “snål-lina” av Elin ? men då blir jag såklart extra glad när sponsorer uppdaterar hästarna och min egna outfit. TACK!?

Kommentera