Ny årstid = nya mål

Reklam för min kollektion för OKAY´S Finland

Det är något härligt ändå med hösten, skönt med lite svalare temperatur men även att allt drar igång igen efter sommarens lugnare dagar. För några är det säkert ”tillbaka till skolbänken” som gäller, och för andra är det till kontoret. Jag hoppas ni känner er utvilade och har mer energi för att sätta upp nya mål. Kanske klättra i klasserna med din häst? Eller inom karriären? Berätta – har ni något kul ni siktar mot? Så kanske vi kan peppa varandra i kommentarsfältet 🙏

Jag tycker hösten är som en härlig nystart och vet att många känner detsamma. Och vad är bättre förknippat med nystart som att ge sig själv en liten present? Jag syftar såklart på min kollektion med OKAY´S! I kollektionen finns det 3 olika väskor att välja mellan:

BigglesOj OjLazzie

Den väska som jag skulle rekommendera till hösten är Biggles. I Biggles får ni plats med dator, matlåda, plånbok (tyvärr ej ridhjälmen 😉), allt det viktiga med andra ord. Om ni däremot vill ha något mindre är Lazzie fantastiskt fin, väldigt stilren och fungerar bra till olika tillfällen.

Väska: Biggles

Jag vill förresten tipsa om att vi nu tävlar ut ett gäng nyckelringar@mediahousebyrf! Media House byRF är det mediebolag jag arbetar med, som sköter mina samarbeten och även gjorde denna kollektion till verklighet. Det är superenkelt att delta, ni ska hylla någon ni ser upp till. Kanske någon som inspirerar er inför höstens mål? Tävlingen avslutas måndag 16/8 – så passa på att delta! 🌟

2 Kommentarer

  1. Magdalena den 10 aug 2021 22:33 kl 22:33

    September är vår första höst månad. Än är det sommar, tack o lov, jag vill bara ha sommar 🌞

  2. Ida den 11 aug 2021 09:12 kl 09:12

    Jag älskar hösten och det är precis som du säger, en nystart på året. Jag längtar att äntligen komma ut på tävlingsbanorna i höst. Vårt mål är enbart att samla rutin och att han (och jag!) ska vara avspänd inne på banan. Går det bra, är målet att starta en LA på senhösten och under vintern ska vi starta bytesträningen.

Kommentera