Nuuu har jag haft sista jobbet för denna vecka, nämligen två provridningar på Firren och Zidan, jag ska ta mig med tåg till Sthlm för att bo hos min mormor i natt då flyget går väldigt tidigt imorgon ifrån Arlanda

Hittade mitt egna pass i fikarummet nu på eftermiddagen, det var ju skönt så slapp jag krångla med det imorgon haha. Karin och hästarna kommer fram före oss, jag har väldigt förspänt genom att bara kunna ställa Dokki på lastbilen tillsammans med Adde och Karin, känner mig nästan lite divig och får skämmas, men vi hade inte fått ihop det annars, hästarna här hemma behövde mig samtidigt.

Imorgon tränar vi första passet för Nicole, Kristian först ut klockan 12:00 sedan jag och Dokki klockan 14:00. Dokkis underbara ägare Bo och Anna är framme och de hälsar att det är 21 grader i Holland. Härligt vår -vecka med andra ord att se fram emot utöver träningspassen. På lördag är jag hemma igen, då ska jag visa hästar för provridning, tränar igång unghästarna igen som har haft vila (elin börjar longera dom i veckan) sedan på söndag är det provridningar igen samt träff med Dressage Power Academy, jag själv ska vara med och inspirera/föreläsa, men jag är även peppad att höra på de andra, riktigt kunniga förebilder med, ska bli kul!

Dokki och Adde, för övrigt de två hästarna som leder Lövsta future challage, gäller ju att passa på att säga det många gånger haha. Så kul att både jag och Kristian leder. Efter ett kval, men vi är glada haha!

Kommentera