NM denna vecka som kommer

Tänk att jag ändå har blivit så rutinerad av mästerskap att det inte känns större än ett vanligt meeting att åka iväg på, jag minns för 8 år sedan när jag tävlade min ponny Oj Oj på första Nordiska jag deltog på, jag var så pirrig i flera veckor innan och allt kändes SÅ stort!

MEN jag är minst lika glad och stolt idag att få representera Sverige i ett sammanhang, det är hedrande och jag är så tacksam att få göra det tillsammans med Dokki denna gång. Tack Bo & Anna för att jag får göra detta mästerskap med eran fina Dokki ❤️ och tack Dokki att du sett till att vi blivit uttagna.

Jag, mamma och Dokki åker till Finland på torsdag kväll, sedan kommer Elin och Nova och hjälper oss på tävlingsdagarna som är lördag och söndag (Elins dotter som följer med, Matteo stannar hemma med deras pappa denna gång men följer med till Falsterbo istället )

Jag har gjort om avslutning i min kür, hoppas på att det blir bra när vi ska starta den, eftersom dokki är äldre så sparar jag mycket på honom, red bara igenom programmet en gång och med lite justeringar hoppas jag att det blir bättre avslut än tidigare.

Kommentera