Nästa tävling – EM!

Är oroligt stolt, glad och tacksam att få representera Sverige på U25 EM i Tyskland inom kort!

Det blir mitt och Dokkis andra Europa mästerskap vi får vara med på, vi tog medalj med YR laget, vilket är ett minne för livet. Och nu får vi äran att ännu en gång åka till ett mästerskap. Detta mästerskap blir ännu mer maxat då vi U25 får dela det tillsammans med seniorerna. Wow vad häftigt! Tänk att se deras träningar och framridningar på nära håll, jag ska verkligen suga åt mig allt jag kan!
Det svenska U25 laget är: Elin Mattsson, Jennifer Lindvall, Nathalie Wahlund med förbundskapten Tina Due-Boje

Tack Dokki för allt du och jag får göra tillsammans, du är en vän för livet ❤️ Och jag skriver det ofta, men det går inte tacka tillräckligt nog – Tack Bo & Anna att jag får ta hand om er häst, att ni litar på att jag gör allt för att Dokki ska må bra och har förtroende för mig som ryttare. Mina senaste år har jag haft hästägare som stått bakom mig som ryttare, de har gjort att jag kunnat tävla på den högsta nivån på deras hästar. Först med Biggles som Ingrid Lundberg Persson ägde, och nu Dokki. Ni hästägare gör att jag som ryttare kan satsa och göra allt för att er häst ska få tävla på de bästa tävlingarna. Är otroligt glad att kunna hålla denna nivå som ryttare i flera år nu, att visa hästägare att jag gör mitt bästa för att prestera med eran häst. Vi gör det tillsammans! Tack tack tack att jag får uppleva allt jag får vara med om. Det betyder allt för mig.

1 Kommentar

  1. X den 26 aug 2021 07:50 kl 07:50

    Som läsare är jag också jag också tacksam för att Anna & Bo låter dig göra det. Jag tror inte de förstår hur mycket glädje det ger oss som bara följer på distans. Tack Anna & Bo för att ni låter oss följa Lina och Dokki. Hästägare som stöttar ryttare med hästar är fantastiska!

    5

Kommentera