Något spänd träning

Idag var det dags för KVK träning med Dokki och Lazzie. Dokki var först ut och var riktigt taggad från att han klev ut ur lastbilen. Känslan från start var bra, men när vi kom till piruetterna blev det spänt. Något som sedan satt i, han är lite långsint så sett. Man kan inte bara ge han ett varv på långa tyglar och börja om. Men det blev bättre mot slutet, men helt ärligt hade det inte varit helt fel med ett toppen pass så här innan tävling. MEN vi har några dagar på oss.

Lazzie däremot gav en bra känsla och vi jobbade mycket på galoppkvaliten. Och att i traven tänka passage i halvhalterna. Då får jag mer bärighet och bogarna kvar i uppförsbacke.

Dagens roligaste händelse stod Amir för, såå duktig idag när Anna var över och jobbade honom. Trav uppsuttet åt båda håll, avspänd och lyhörd. Trots blåsigt och mycket oljud från ladgården. Anna gör ett toppen jobb med honom, jag ser och lär. Tanken är att när han är inriden ska jag rida med Annas hjälp från marken. När vi känner oss varma i kläderna tar jag över tyglarna själv.

Jag själv avslutade med ett bra pass på gymmet tillsammans med Daniel och Sama. Nu har jag betalat räkningar och ligger i soffan och tittar på Bergs drömkåk. Tips, älskar Carina Berg!

2 Kommentarer

 1. SARAH ANTHONY den 24 okt 2019 04:36 kl 04:36

  Jag är fru SARAH ANTHONY från Förenta staterna, jag vill dela ett vittnesbörd om mitt liv till var och en. Jag var gift med min make Anthony, jag älskar honom så mycket att vi har varit gift i sju år med två barn. När han åkte på semester till Frankrike, hänvisade han till en kvinna som heter Ashley, han sa till mig att han inte längre är intresserad av vårt äktenskap. Jag var så förvirrad och letade efter hjälp, jag vet inte vad jag ska göra förrän jag träffade min vän Maria, och jag berättade för henne mitt problem. Hon berättade för mig att inte oroa mig för att hon hade ett liknande problem förut och presenterade mig för en man som heter profeten TAKUTA som kastade en förtrollning på sin ex-pojkvän och förde honom tillbaka till henne efter 3 dagar. Maria ber mig att kommunicera med profeten TAKUTA. Jag kontaktade honom för att hjälpa mig få min man tillbaka och han ber mig att inte oroa mig för att hans förfäder gudar slåss för mig. Han berättade för mig att han efter tre dagar skulle gå med mig och min man tillsammans. Efter tre dagar ringde min man till mig och berättade för mig att han letade efter saker med mig igen, han förvånade mig när jag såg honom och han började gråta förlåtelse. För närvarande är jag den lyckligaste kvinnan i världen med vad den här stora profeten gjorde för mig och min man, du kan kontakta hans e-post: (takutaegbedie@gmail.com) .eller whatsapp .. honom i detta nummer. (+ 2348165186811) . Kontakta honom om alla problem, till exempel:
  (1) Om du vill att ditt ex ska komma tillbaka
  (2) om du alltid har dåliga drömmar.
  (3) Du vill bli befordrad på ditt kontor.
  (4) Om du vill ha ett barn.
  (5) växtbaserade läkemedel
  (6) Du vill bli rik.
  (7) Du vill binda din man / hustru för att vara hans för alltid.
  (8) Om du behöver ekonomisk hjälp.
  (9) Låt människor lyda dina ord och göra vad de vill
  (10) ETC-fall-lösning
  Kontakta honom igen på (takutaegbedie@gmail.com) eller whatsApp .. honom på detta nummer. (+ 2348165186811). och välsigna.

 2. Sofia den 24 okt 2019 14:59 kl 14:59

  Hej Lina!

  Kunde du inte dela med dig av ett bra träningspass för oss dressyrryttare på gymmet?
  Är själv hästlös för tillfället men vill hålla igång kroppen så att jag har de bästa förutsättningarna att vara stark i sadeln när jag börjar igen.

  Tack för världens bästa blogg!

Kommentera