Muskelbristning

Imorse började jag med Hatti då Elin ville se henne innan barnens pappa skulle iväg till arbetet.
Jag joggar igång henne och rider igenom programmet som ska tävlas i helgen, men efter ett tag när jag rider i solljuset ser Elin att det är en bristning bak på Hattis rumpa, jag hoppar av och känner på den och hon ömmar när jag trycker mot den lilla gropen. Det gör ju tyvärr att jag såklart inte kan starta henne i helgen. Trist ! Men inte hela världen, som Elin så ofta säger nu efter hennes barn kom till världen väldigt dramatiskt och de har haft en tuff start ”det kunde ha varit värre, om några dagar är det bra
Bra att ha någon annan som inte bara är i hästbubblan, för vad gör det att missa ett meeting? Ingenting egentligen. Även om jag måste säga att det är surt..

Det får bli massage med arnika och promenader istället för hennes del.

Elin, Matteo, Nova, Moa, Cannon och Fiona ifrån igår 🙂

2 Kommentarer

 1. Sofia den 28 aug 2020 13:28 kl 13:28

  Hoppas de snart går över. Finaste Hatti ❤️
  Vet när min fick så.. Som sagt de går ju över.. Hade varit så kul o följt henne på tävling igen
  Min har en
  Liten grop kvar men åldern satte nog stopp för att de skulle läka ut helt.. 🤷‍♀️

 2. Kiesha Allen den 31 aug 2020 15:51 kl 15:51

  My first time meeting with a Psychic medium and I have to say, it’s really worth it. It had been 6months since my husband left me without saying anything.All thanks to Dr Adoda I was able to connect with my husband again with his powerful reunion love spell and now he loves me more than he used to. Eternally grateful with The Great Dr Adoda! I highly recommend, His contact details ( http://dradodalovetemple.com )

Kommentera