Mini trav

Började min morgon tidigt med att göra iordning Justin för att åka till Kristian, träningstid 8:15 och jag har 1h 40 min dit. Jag lyssnar ofta på poddar/musik påvägen dit, hemfärden passar jag på att först reflektera över träningen vi nyss gjort och sedan ta tag i lite jobbsamtal.

Jag började med att skritta fram Justin för hand 15 min, sedan jobbade jag honom för hand innan jag satt upp. Jag har alltid ridit fram innan träningarna för Kristian men idag ville jag att han skulle vara med ifrån start så jag hoppade upp när Kristian kom. Varje litet steg i sadeln ville jag att vi skulle hjälpas åt med.

I 30 minuter travade vi småsmåsmå kontrollerande travsteg där han hela tiden skulle lyssna och ha fokus på mig. Sedan tog vi tag i galoppen, och efter bara ett halvt varv så lugnade Justin ner sig och vi kunde göra bästa galopparbetet på 1 månad. Wihuu! Planen nu är att rida denna trav i flera veckor, för då verkar det som att jag kan kontrollera det hela. Och när det väl är dags att våga trava på igen så kommer vi göra det lekande lätt är min mantra just nu, för Justin kan travarbetet lekande lätt och det är även min lättaste gångart som ryttare att rida hästarna i. Håll tummarna nu för oss att vi fortsätter på detta vis.

4 Kommentarer

 1. Carina den 17 mar 2021 21:09 kl 21:09

  Härligt att höra! Kul när man hittar det som fungerar. Håller tummarna att det håller i sig. Har själv en häst e. Johnson som har en fin men väldigt stor galopp och som dessutom har energi för 10 hästar. 😅

  3
 2. Fanny den 18 mar 2021 10:49 kl 10:49

  Roligt att det gick så bra! Kan du inte berätta hur du jobbar hästen för hand före du hoppar upp?

  1
 3. Theresa den 23 mar 2021 15:31 kl 15:31

  Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, slöt han med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformell som skulle kunna hjälpa mig att ge en trollformel för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformler, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade spell caster, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej före tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig före tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen var det runt 16:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett förhållandeproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla trollformeln som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka honom e-post om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat ärende.
  1) Love Spells
  2) lösning och botemedel mot all sjukdom
  3) Växtbaserade botemedel mot någon sjukdom / sjukdom
  4) Äktenskapstavlar
  5) Graviditetsförtrollning
  6) Breakup Spells
  7) Döden
  8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
  9) vill tillfredsställa din älskare
  10) Lotteri
  Kontakta den här stora mannen om du har några problem för en varaktig lösning
  via {drogunduspellcaster@gmail.com}

 4. Lucia Alexander den 8 maj 2021 14:04 kl 14:04

  KÄRLEK STAVAR SOM FUNGERAR PERFEKT OCH FÖRVARAR PERMANENT TIDLIGT.
  Jag delar detta vittnesbörd till partners som lider i deras relationer eftersom det finns en bestående lösning. Min man lämnade mig och våra 2 barn för en annan kvinna i 2 år. Jag försökte vara stark bara för mina barn men jag kunde inte kontrollera de smärtor som plågade mitt hjärta. Jag var sårad och förvirrad. Jag behövde hjälp, så jag gjorde en undersökning på internet och stötte på en webbplats där jag såg att DR ISIKOLO, en trollformel, kan hjälpa till att få älskare tillbaka. Jag kontaktade honom och han gjorde en speciell bön och trollformler för mig. Till mina överraskningar kom min man tillbaka efter två dagar. Det var så vi återförenades och det fanns mycket kärlek, glädje och fred i familjen. Du kan också kontakta DR ISIKOLO, en kraftfull spell-caster för lösningar på hans e-postkontakt: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +1(725)240-4536

Kommentera