Min hjälp runt om

Många blir lite provocerade över att ryttare skrivet ”mitt team” ,förstår inte riktigt hur man kan störa sig på en sådan sak haha.  Jag som exempel kallar mig med stolthet för Team KVK. Sedan finns de ryttare som står mer på egna ben och inte binder sig för mycket till andra. Finns inget rätt eller fel, utan man gör det som känns bäst för att nå dit man vill. Fotbollslag är ett lag och ridsporten är väldigt enmans sport , jag som driver mitt företag här hemma på gården spenderar mycket tid ensam, därför är det extra härligt att få vara i ett team som jag hela tiden kan bolla saker med.

Att vara i ett team handlar om att jag är hela tiden är omringad av likasinnade som mig samt att jag har de som vill mig väl exakt hela tiden. Lyfter mig när jag behöver det, grattar när vi lyckats med något och framförallt en gemenskap. Och jag gör självklart allting tillbaka till dom.  Jag  har Kristian som den jag lär mig av i allt, hur jag ska rida, hur jag ska lägga upp träningen, hur ska jag tänka med hästhanteringen, varför ska jag använda den utrusningen, hela tiden lika steget före gällande det  mesta. Kristian är en bra mentor i allt, även hur man ska tackla motgångar och jag ska bemöta allt som hör till.

Att komma till Ågesta har blivit som mitt andra hem, jag träffar härliga människor som alltid är trevliga och hjälpsamma. Extra glad är jag att Ågesta blev nyss prisad för Årets hästföretagare , grattis hela gänget på Ågesta, det är ni väl värda!

Sedan består ett Team av många fler som får det hela att funka runt om:

Min veterinär Axel Wallman med Mälarkliniken , Hovslagare Ida Rehnström, Ljusterapi Anna-Carin , Micke Lundstedt som hjälper mig och hästarna kroppsligt är de fyra som jag använder mig av samt världens bästa hästägare Bo & Anna

4 Kommentarer

 1. Sofia den 31 mar 2019 18:49 kl 18:49

  Håller med….. Mitt team är jätte viktigt för mig… Mest mentalt faktiskt… Även om man inte ligger på någon nivå… Typ lokalryttare. Fast ack såååå viktigt ❤️ utan dem, skulle ja krascha

  3
 2. Ellen - tävlingsryttare den 31 mar 2019 20:41 kl 20:41

  Håller med!

 3. Maria den 1 apr 2019 07:11 kl 07:11

  Klart ett team är viktigt! Både i med- och motgångar! Alla har sitt ”ben” att hålla koll på så inte något faller. Att ha någon/några att stöta o blöta tankar med! Att du lyfter detta tycker jag är så bra! Ridsporten är egentligen inte en ”enmanssport” bara det att målskytten är ryttaren o hästen sen är det flera spelare runt om som knyter ihop säcken!
  Du är klok som lyfter detta med just teamet runt både er proffesionella o även hobbyryttaren!

  1
 4. Milo den 1 apr 2019 20:33 kl 20:33

  jag tror att det som sticker i ögonen på många är pengarna… De flesta har inte råd eller möjlighet att ha regelbundna veterinärkontroller, massage, kiropraktik, laser och vattenband.

  Det kan svida att se andra unna sina hästar lyx medan man själv harvar på för att ens ha råd med stallhyran.

Kommentera