Min egna kollektion!

Inlägget innehåller reklam för OKAY´S by Lina Dolk.

Tänk ändå att jag startade en blogg för en massa år sedan – för att dokumentera min resa med mina hästar och använda den som en liten ”hästdagbok”. Men ni blev allt fler som började läsa bloggen och många som säkert hänger med mig än idag. Jag är så tacksam över ert stöd och vilka möjligheter sociala medier ger mig! Jag kan dels tjäna pengar på mina kanaler, men även göra roliga projekt och samarbeten jag inte hade fått möjlighet att göra annars. Som tex min alldeles egna kollektion av väskor och accessoarer, OKAY´S by Lina Dolk! Kollektionen riktar sig inte mot just ridsport, utan en helt annan bransch (som jag aldrig trodde jag skulle ge mig in i…). Nämligen mode. Såklart är dom inspirerade av ridsport, vad annars liksom 😉

Tanken med kollektionen är att ge tillbaka något till er som följer och stöttat mig. Jag ville göra något personligt och nytt, och detta blev resultatet! Alla produkter är döpta efter hästar som betytt mycket för mig och min karriär. Såhär ser dom ut:

Den här väskan är lite mindre men rymlig, då det bara är ett ”fack”. Riktigt snygg i svart, den kommer ni kunna använda i hur många år som helst utan att tröttna.

Lazzie är en lite större modell som ser väldigt exklusiv ut. Skulle köra på den om ni vill ha en snygg och unik väska till såväl jobbet som AW.

Det här är min favorit! Den är rymlig men inte klumpig, som jag annars kan tycka många väskor lätt blir. Ni får plats med en dator i den och har en extra axelrem ifall ni hellre föredrar det. Min får ofta hänga med till träningar och ibland står den även i stallet, något den (tack och lov för mig haha) håller för.

Och mina fina nyckelringar! Perfekt till bilnyckeln eller sadelkammaren. Om ni har svårt att hålla reda på nycklarna skulle jag beställa hem en grön eller lila – dom är coola och färgen gör att dom är lätta att hitta 😂

Vill gärna höra era tankar! Vad tycker ni? Glöm inte att tagga mig i era storys ni lägger upp, så roligt att se vilka modeller och färger ni klickar hem. Här kan ni hitta hela kollektionen!

4 Kommentarer

 1. Nathalie den 19 apr 2021 19:31 kl 19:31

  Superfina!! Skulle väldigt gärna ha en svart Biggles 😍 men tyvärr kan jag i dagsläget inte lägga så stora summor. Förstår det är fantastisk kvalite, men för dyra för mig tyvärr.
  Bra gjort i design 👏🏼❤️

  2
 2. Milo den 20 apr 2021 19:49 kl 19:49

  De är verkligen skitsnygga men tyvärr alldeles för dyra… 😞
  Skulle älska att ha en Biggles annars.

 3. Linnéa den 20 apr 2021 22:26 kl 22:26

  Fick ju äran att få en Biggles av min man och barn när jag fyllde år!
  Den är Sååå fin!
  Lagom stor för att rymma det jag behöver och perfekt med de tre facken som gör att jag har en bra ordning i väskan och jag älskar att den är RÖD inuti!

 4. Ellen den 21 apr 2021 08:57 kl 08:57

  Jag fick oj oj väskan i Nero av min sambo i födelsedagspresent och älskar den. Helt perfekt storlek och får mycket beröm av både hästfolk och ”vanliga människor” hur snygg och stilren den är.

Kommentera