”min” drömhäst

Gällande köpet av ”min” drömhäst som jag kommer gråta floder för om besiktningen gör att jag inte kan köpa den kan jag nu uppdatera om läget, just nu skickar vi kontraktet i mellan oss. Jag tänker redan att kandar, träns och täcken behöver köpas 🤷‍♀️ Det som är det lilla problemet att jag redan tror att det är min häst som ni ser hehe.

Hemma jobbas hästarna på som vanligt, fulla boxar är det, imorgon åker Dexter hem och då blir det en ledig box till nya hästen förhoppningsvis. Vi skjuter lite på att bygga uteboxarna som vi hade planerat då det blev så att jag går in som ensam ägare istället för att ha en till delägare.

Idag spelade vi padelturnering med familjen, 5 st lag där alla mötte varandra. Jag/Jonathan och Elin/Daniel förlorade varsin match och får dela på familjesegern. Väldigt rolig sport då man kan spela olika kön, åldrar och det spelar inte så stor roll hur mycket man spelat innan, det blir roliga matcher ändå. Vi hade hallen själva och vassa matcher var det!

Mina nya vinterstövlar ifrån Amazona Sueca! Jag som är feg med färg vågade mig på dessa, är supernöjd! Moa ärvde mina gamla som är väl använda med hål under sulan 😂 många hästar har tränats med dom!

2 Kommentarer

  1. Malin den 2 jan 2021 22:06 kl 22:06

    En så speciell häst borde ju kittas med träns och kandar från Steinhaus, såååå fina… 🤤

  2. Anonym den 3 jan 2021 09:57 kl 09:57

    Wihoo såå spännande!!

Kommentera