Maximal otur

Igår red jag igenom küren på Dokki, i sista halten skiner jag upp i ett leende och ropar till Elin som filmar ”detta var riktigt bra!”

Nöjda och glada med en Dokki som var riktigt stolt över sig själv. Men vad händer? I avjoggningen vrider sig min mage utochin, jag kände att något var fel 2-3 steg sedan var det bra igen, en något litet var fel de stegen. Jag känner Dokki utan och innan. Med tårar rinnandes för kinderna då jag såklart är rädd att den tidigare skadan gör sig påmind. Fick en tid hos bästa Axel idag (tusen tack) och som tur är ser det bra ut på ultraljudet och det hela är någon mindre vrickning verkar det som.

Kan såklart inte tävla i veckan, Dokki ska promenera till på söndag. Skit men är ändå tacksam att det inte var värre.

När jag tog in Lazzie igår så ville hon inte bli fångad, hon älskar att vara i hagen. Så hon sprang runt och lekte med mig istället för att komma. Dokki blev glad och gjorde två repor i hagen med ordentlig inbromsning tvärt. Kanske var det då? Ingen aning.

Besviket åker jag ner till Flyinge med två hästar istället för tre.

Dokki ställer jag på Ågesta och Lazzie får en veckas vila då det var fullt i Kristians stall för hennes vattenträning. Lazzie blir oftast i kläm tyvärr, hon ska promeneras av de som är i stallet istället. Vem vet, går jag inte till final med unghästarna är jag ju snart hemma igen.

5 Kommentarer

 1. C den 23 sep 2019 17:54 kl 17:54

  Fy tusan vad tråkigt Lina! Såklart skönt att det inte var värre men så jäkla typiskt att det ska komma nu :/

 2. Klara den 23 sep 2019 18:41 kl 18:41

  Så typiskt. :/ Du har sån himla otur.🤔 Lycka till med dom andra hästarna och grattis på födelsedagen. Kram från en tjej som tycker att du är grym

 3. Alexandra den 23 sep 2019 20:11 kl 20:11

  Men nej vad tråkigt!! Känns som du har sådan otur ofta, vilket är sjukt orättvist. Du är en fantastisk förebild och så otroligt duktig och noggrann. Hoppas Dokki kryar på sig fort och att du och dina hästar får det bra i Skåne,trots allt. Du kommer göra ett superbra jobb med dem!

 4. Ida den 23 sep 2019 21:10 kl 21:10

  Men så trist! Skönt ändå att höra hur mån du är om hästarna. Många hade säkert bara ridit vidare efter någon vilodag.
  Lycka till med unghästarna!

 5. Maria den 24 sep 2019 21:05 kl 21:05

  Usch vad tråkigt med Dokki.
  Tänkte med Lazzie- Nina Rademakers har ju ingen häst nu. Hon kanske är sugen.

  Lycka till nu i helgen

Kommentera