Mattorna är här

Oftast är saker försenade när stora saker ska levereras, men i måndags ringde de och sa att våra mattor vi beställt till stallgången gick att leverera redan nu än att vänta 8 veckor till! Jackpot!

Jag och Maja har lagt ut i mitten som ni ser, sedan ska vi få hjälp att lägga ut hela vägen. till boxarna men vi måste skära i mattorna och det är över vår förmåga för att få det riktigt bra. Ett styrkepass att bära dessa mattor kan jag säga, smidigt med lite ryggont just nu hehe

Vi valde Belmondo mattor att lägg i stallet

Tack Lövsta Future Challange för fina prispengar så jag kunde investera i dessa mattor. Och tack till bästa Dokki såklart som hjälpte mig rida hem pengarna

Linda har varit iväg och lämnat Tossan på nya uppdrag, hon har varit här i exakt ett år i träning. Tossan ägs av Bo & Anna som även äger Dokki.

Hovslagare Ida har varit här och skott Tossan, Chakira och Bobbo.
Även Tidningen Ridsport har varit här och fotat till deras tidning, jag är med och lämnar tips och tankar om ridning. Dokki fick vara den jag visade på.


Hästar har tränats och det har rullat på ordentligt idag fastän mycket skett, tack Elin som hjälpte till att styra upp i stallet när Nova och Matteo sov. Avslutade dagen med två träningar för elever som var här och tränade sina hästar.

Kommentera