Måndagar är hemmadag

Jag försöker alltid att vara hemma på måndagar, att starta veckan genom att kicka igång den med att rida ett helt gäng och komma ikapp efter helgen är bästa starten.

På helgerna är vi två mindre i stallet, Dan är alltid ledig helger och Moa/Linda jobbar varannan helg. Jag är ledig någon enstaka dag här och där, igår hade jag en ledig dag, välbehövligt. Med mindre folk i stallet som arbetar så blir det inte lika många hästar tränade då, samt att jag nästan aldrig har lektioner på helgerna för att de inte hinns med då.

Idag är vi full styrka plus Nina som gör praktik, vilket betyder att det rullar på ordentligt. Min hovslagare Ida har varit här och skott hästar också.
Ikväll blir det paddel, så kul att spela!

Fabbe drog halstäcket över öronen i helgen när det snöade på honom, smart häst 😂

Kommentera