Magkatarr är tillbaka

Min magkatarr är tillbaka och jag mår väldigt dåligt, är inne på tredje dagen och det håller alltid på i en veckas tid.

Nätterna är hemska, kan inte sova och vill nästan slita mitt hår. Jag trodde nästan jag hade blivit kvitt dessa problem då det var flera månader sedan sist.

Idag har jag haft hjälp av Elin hela dagen, vi var i stallet tidigt då tre hästar skulle tränas och stallen vara mockade innan 09 för då skulle jag iväg på tävling för att hjälp till på framridningar. Elin tog lunchen och fixade hemma på eftermiddagen när jag kom hem igen strax innan 17 och då var det tre hästar till att träna.

Sommaren har vi bokat Bea som ska sommarjobba hos oss 3 dagar i veckan. Känns superbra, Bea är en klippa och jag behöver hjälp att hinna med att serva mig med lite hästar för att hinna träna ordentligt. Torsdag eftermiddagar ska jag sluta arbeta 15, det ska bli min lugna dag då familjen Nygren som har Pelle inackorderad ska ta insläppet och mocka hagar.

Dokki älskar att efter ridning få gå in i boxen, han rullar direkt och sedan tar han en förmiddagslur när morgonstöket är avklarat.

6 Kommentarer

 1. S den 13 maj 2019 02:04 kl 02:04

  Hoppas det blir bättre snart!

 2. Maria den 13 maj 2019 05:26 kl 05:26

  Fy sjutton så jobbigt! Finns det ingen hjälp för dig hos sjukvården?
  Har du fått behandling mot Helicobakter?

 3. Hästskötar Bea den 13 maj 2019 08:16 kl 08:16

  Det bästa sommarjobbet man någonsin kan önska sig!!!<3

  2
 4. Frida den 14 maj 2019 15:48 kl 15:48

  Krya på dig <3

 5. Beasmamma den 16 maj 2019 20:27 kl 20:27

  ❤️

 6. Sarah Kingston den 15 feb 2020 20:06 kl 20:06

  Livet kan vara knepigt och tro mig, livet har spelat många knep på mig, jag tror aldrig på voodoo eller stavningskastningar även om jag har läst några böcker om dem. En speciell man som heter Dr Ajayi bevisar för mig att voodoo / spell-casting är verkligt och existerar. Jag heter Sarah och jag är 45 år med tre barn och en kärleksfull man som make. i 8 goda månader var jag i ett deprimerat tillstånd eftersom min man vaknade en viss morgon och lämnade huset med några av sina kläder utan någon förklaring, jag väntade på att han skulle komma hem den dagen men han var inte någonstans att hitta, jag ringde och sa att han inte längre var intresserad av vårt äktenskap igen eller barnen, detta förde kylda på min hud och jag var i chock eftersom jag inte kan komma ihåg att vi hade några problem, jag fick senare reda på att han var med en annan kvinna, alla samtal och ansträngningar för att få honom att komma hem igen var ett misslyckande, han uppträder som om han aldrig har känt mig förut. Jag läste en artikel på en webbplats när jag såg ett vittnesbörd om en kvinna som hävdar att Dr Ajayi hjälpte henne att lösa sina familjeproblem och hon tappade hans kontakt. Jag valde kontakten och meddelade stavmästaren Dr Ajayi, jag förklarade mina problem för honom, han sa att jag inte borde oroa mig för att allt kommer att gå bra. Jag tvivlar på det men bestämde mig för att ge det ett skott. Jag fick höra vissa saker att göra som jag gjorde, vet du att 3 dagar efter trollformningen på en morgon hörde jag en bank på dörren, det var min man som stod utanför, han sa att han inte visste vad han gjorde och kan inte ens komma ihåg hur lång tid har varit ute i huset, jag är väldigt glad att få min man tillbaka och alla tack för Dr Ajayi, stava caster, sedan jag kontaktar honom, har mitt liv gått smidigt och jag vill ha folk där ute går igenom mitt tidigare villkor för att få en snabb hjälp och det är därför jag delar mitt vittnesbörd. Så om du går igenom någon form av livssvårigheter, kontakta Dr Ajayi via e-post: drajayi1990@gmail.com eller Whatsapp: +2347084887094 och du är glad att du gjorde det.

Kommentera