Lyfter alla hästägare

Jag har haft den stora äran att ha först ha fantastiska kung Biggles som läromästare i Grand Prix, men även hur jag skulle hantera hingstar. Det var en prövning ibland men det gick väldigt bra.

Sedan kom älskade Dokki in i bilden, och är kvar här hos mig. Även han en Grand Prix häst som jag får lärs av.

Och dra mig baklänges, jag är tillfrågad om en tredje (!!) Grand Prix häst. Det är ju helt otroligt att så många hästägare tror på mig som ryttare och hästmänniska. För det är såklart inte endast ridningen som är det hela som ska funka, utan ägarna ska känna förtroende för mig att kunna ta ansvaret för hästen i hantering, säkerhet och alltid med hjärtat för hästens bästa.

Att just jag blir tillfrågad och fått dessa hästar till mig är jag min tränare Kristian Von Krusenstierna evigt tacksam för. Hästägarna litar på vårt upplägg och jag vet att jag ALLTID har Kristians hjälp med precis allting. Och jag rådfrågar Kristian om allting också. Sedan har vi Elin här på hemmaplan, hon är den som jag såklart bollar allting med hela tiden och som stämmer av allting. Även hon som ibland säger ”sluta dalta nu, det är en häst” haha. Jag kan bli väldigt väldigt manisk med saker ibland, vilket såklart är en nyckel i det hela också men det måste finnas ett stopp.

Om det blir en tredje Grand Prix häst till mitt stall eller ej (jag har inte ens provridit den ännu?) det vet jag inte, men jag känner en enorm tacksamhet för att jag som ryttare bli tillfrågad. Tack hästägare, utan er hade de Svenska framgångarna som sker nu på senaste tiden aldrig kunnat hända. Och jag personligen hade aldrig fått lära mig så mycket som jag nu fått lärt mig.

Vill med detta inlägg lyfta alla hästägare som stöttar ryttare med fantastiska hästar ❤️

Jag tillsammans med Dokkis ägare Bo Erixon

10 Kommentarer

 1. Cornelia den 21 maj 2019 20:39 kl 20:39

  Åh vad kul! Hoppas såklart, så kul att följa just GP-resan tycker jag 🙂

 2. matilda den 21 maj 2019 21:05 kl 21:05

  Håller tummarna för en tredje gran prix häst!

  • Anne-Marie den 22 maj 2019 12:31 kl 12:31

   Grattis!!!!
   Du behöver verkligen en GP häst till. Inte för att dina unghästar och Dokki inte håller måttet, tvärtom. Men det är sårbart med hästar och som jag unnar dig detta om det blir av. Vi känner inte varann, jag är en avdankad ponnymamma mem följer din blogg.
   Håller tummarna nu!!! 3. Jennifer den 21 maj 2019 21:10 kl 21:10

  Vilken ära att få frågan, gratulerar!

 4. Maria den 21 maj 2019 22:03 kl 22:03

  Åh jag blir alldeles tårögd fast jag inte känner dig. Underbart att Dokki var bättre också. Håller tummarna för att allt går i lås.

  2
  • Tilda den 23 maj 2019 13:53 kl 13:53

   Jag tänkte på förra inlägg som handlade om ekonomi. Denna GP häst är kanske lösningen på problemet. Då kan ni sälja lazzi och får in en slant samtidigt som att detta kanske ger dig nya resultat i höga klasser, vilket kan leda till andra bra saker i framtiden. 5. Sätilaryttaren.se den 21 maj 2019 23:20 kl 23:20

  Jag håller tummarna att det blir en tredje GP-häst, det är du värd ❤

  1
  • Nina den 23 maj 2019 20:34 kl 20:34

   Så spännande !! Håller alla tummar för att det går vägen och att du får en ny tävlingshäst i stallet ? 6. Mamma Musse den 22 maj 2019 21:40 kl 21:40

  Som Patrik Kittel så om dig Lina:
  – Man får inte häst för man heter Lina Dolk utan att man är som Lina Dolk, ödmjuk och ställer alltid hästen först.

  11
 7. Lena den 22 maj 2019 22:18 kl 22:18

  Åh håller tummarna för att du får ytterligare en GP-häst, det blir så sårbart att ha bara en häst på den nivån, du om nån förtjänar verkligen detta!❤️

Kommentera