Löshoppning

Denna gång har jag tyvärr tackat nej till att vara med på Plantskolans träningar, eftersom jag åker imorgon till Scandinavium på fm med Hatti och har stallet fullt av hästar så behöver de tränas idag och vi åker vid 9-10 imorgon.

Idag har vi jobbat på bra, löshoppat Lazzie, Joshua, Laxen, Leo, Flamma, Fiona och Humle, hästarna tyckte det var väldigt roligt att få hoppa idag. Kul att se de ifrån marken och de behöver göra något annat ibland.
Dokki reds ut i solen (!) och Avicci har tränat dressyr.

Lastbilen som var ordentligt smutsig efter vinters alla vändor har blivit tvättad utvändigt och i hästdelen, tvättmaskinen har gått varm och packningen till Hatti är fixad. Har haft lektion för Emmie nu ikväll också. Nu ska packningen till mig själv fixas, alltid det som sker sist av någon konstig anledning hehe.

Imorgon innan vi lastar ska 4 hästar tränas sedan lämnar jag och Elin gården och Linda tar över ansvaret själv här hemma imorgon och på fredag , vi kommer hem igen sent på fredag kväll. På lördag är jag tillbaka och rider igen här på hemmaplan.

Kommentera