Lördag!

Soligt men blåsigt, men härligt med lite solljus! Idag har jag och Elin jobbat tillsammans i stallet, Elin jobbar heltid på sitt arbete på vardagarna men hjälper mig väldigt mycket på helgerna här hemma , det kommer såklart minskas ju längre tid hon går med tvillingarna, men än så länge jobbar vi på som vanligt bara att jag bär de tunga vattendunkarna så slipper Elin lyfta.

Morgonfodring 06, sedan börjar vi båda 07 i stallet, jag börjar alltid i stora stallet med utsläpp och Elin uppe i lilla stallet vid hennes hus. Mockning av alla boxar och höpåsar till lunchen göra sedan börjar jag rida, Latino Laxen Hatti och Jullan tränades allihopa innan lunch.

Elin gjorde iordning hästarna åt mig och lunchfodrade samt putsade/fixade tvätten.

Nu är jag hos farmor och äter lunch, ska strax ha två lektioner innan min två träningar börjar. Sedan kör vi på igen!

Har ni någon familjemedlem som hjälper er mycket i stallet? Det ska man vara väldigt tacksam för och inte ta för givet, glöm inte visa uppskattning det är lätt att man bara kör på och glömmer bort det.

Suddig bild, men Laxen tar stora steg i utbildningen just nu!

4 Kommentarer

 1. Marika den 4 jan 2020 17:37 kl 17:37

  Min mamma tog stallet åt mig när jag var inlagd under 3 månader. Utöver det jobbade hon heltid och körde 10 mil om dagen för att hälsa på mig på sjukhuset. Det var guld att kunna slappna av och fokusera på sitt egna tillfrisknande när hon fixade allt hemma åt mig ❤️ Evig tacksamhet!!!

  1
 2. JL den 4 jan 2020 20:32 kl 20:32

  Min man e guld värd, han e inte ofta till stallet, men ska ngt hämtas som hö eller spån eller ngt jag behöver hjälp så e han alltid där och sköter barnen utan tvekan så jag kommer mig iväg. Har hästen installad så har lättare på det viset men oj om han inte ställt upp hade nog det varit svårt att ha häst. Hans föräldrar hjälper mycket till också så e tacksam!

 3. Madeleine den 5 jan 2020 09:19 kl 09:19

  Jag har en hästgård med min familj, så här hemma är det teamwork varje dag!

 4. Malin den 5 jan 2020 13:54 kl 13:54

  Jag har det sjukt lyxigt, har helinackorderad häst och sambosen också rider, så han rider ut och joggar min dressyrhäst om jag jobbar etc., och min pappa är jätteengagerad och kör till alla träningar och tävlingar, vi har inget ridhus utan måste köra dit så 1-2 ggr i veckan kör han oss. Så OTROLIGT tacksam för dem båda!

  2

Kommentera