Lidköping Hatti

Delar upp inläggen på hästarna. Tänk att Hatti nu varit iväg på sitt första riktiga meeting som inte innehåller unghästklasser , stor tjej!

Roligt att följa en egen häst ifrån föl till unghästklasser och nu vips är vi ute och tävlar PSG tillsammans. Dessutom har hon fått föl och hade sin skada förra året så hon har ändå kommit tillbaka snabbt.

Vi åkte i torsdags, jag valde att träna på banan och det gick jättebra. Hatti tyckte det var roligt att vara iväg men lät som en kraftfull hingst då hon ropade efter sin bästis Dokki. Att åka med två hästar är lite rörigt, helt plötsligt vill de inte skiljas ifrån varandra men hemma tittar de inte ens efter varandra haha.

Igår gjorde hon ett bra ritt på banan, lysande lyhört och vara med mig. Hatti var väldigt nöjd över sig själv när vi skrittade ut. En fin tredje placering, lite små saker som absolut kan bli bättre men vi var nöjda över vår ritt.

Idag kände jag redan på framridningen att Hatti var mör i kroppen, hon hade garanterat träningsvärk. Lite styv och trött i kroppen direkt i värmningen. Jag rider aldrig tre dressyrpass på raken hemma så det var första gången för vår del, torsdag på banan, tävlan fredag och tävla idag. Så travprogrammet idag gjorde hon bra men i galoppen orkade hon inte hålla ihop det hela så det rann iväg, hon blev lite lång i formen och då blev det missar, det slutade på 66% och det var dom poängen jag trodde på att vi skulle få.

Så nu ska jag Hatti hem och ta igen sig lite, sedan blir det mera konditionsträning på galoppbanan och komma upp i ett högre tempo. Det kommer göra susen på banan sedan. Väldigt glad över Hatti då jag vet att hon har mycket mer att visa och en stor utvecklingspotential.

2 Kommentarer

  1. Elin den 23 apr 2022 14:16 kl 14:16

    Grattis till dig och Hatti! Snyggt jobbat!

    1
  2. Karin den 22 jun 2022 01:46 kl 01:46

    Det här är en mycket glädjefylld dag i mitt liv på grund av den hjälp som doktor WEALTHY gav mig genom att hjälpa mig att få tillbaka mitt ex med hans kraftfulla besvärjelse, och det graviditetsarbete han gjorde jag är så tacksam mot honom. Tack så mycket Dr WEALTHY för bra jobb du har gjort. Nu kan jag djärvt säga att jag har blivit kallad tillbaka till min arbetsplats, min dotter är hemma och jag testades gravid i morse efter den medicinska texten som jag gick igenom i morse på min arbetsplats. Var senast gravid sedan 14 år tillbaka och är nu positiv testad. Jag vill använda detta medium för att säga tack så mycket och jag kommer personligen att säga uppskattning till dig. Du kan maila honom och han kan göra mer för dig också eftersom jag vet att det finns människor som behöver hans hjälp som jag. Hans e-postadress är (wealthylovespell@gmail.com) Hans cell: +2348105150446 Du är så mäktig. Det här är för riktiga människor i nöd. TACK DR RIG.

Kommentera