Ledighet

Efter en ledig dag idag är jag riktigt redo att få hoppa upp i sadeln och rida ett gäng imorgon. Tänk att det räcker med en dag borta och direkt längtar man lite extra till att få rida igen! Världens bästa jobb har jag lyckan att ha 👋🏻 I helgen är det jag och Moa som sköter allting.

Idag har Linda tagit hand om stall och hästar, Elin tar som oftast lilla stallet när Dan är ledig, vilket hon gjorde både igår och idag för att hjälpa oss. Hon säger att det är rätt skönt att komma ut och lyssna på podd när hon mockar och få lite egen tid haha. Hon vill helst att ingen av oss andra heller ska vara i det stallet samtidigt, småbarnsförälder verkar behöva lite egentid 😂

Hästen i Danmark som jag föll pladask för, är det nu bestämt att vi gått ännu längre, filmer och lite diskussioner med min veterinär förs just nu. Tycker Axel att det är okej så ska vi boka besiktning. Hur läskigt men alldeles fantastiskt är inte det? Att få börja nästa år med en ny superstjärna i stallet hade varit helt fantastiskt! Men det är såklart mycket kvar som ska göras och fungera innan allt förhoppningvis går i lås. Men jag drömmer fortfarande om att få ha den hästen i mitt stall, med mig som ryttare och ägare!

Tossan har också varit lite julfin i stallet! Jösses snart blir alla hästar ett år äldre = nya utmaningar !

3 Kommentarer

 1. Elin den 26 dec 2020 08:45 kl 08:45

  Håller alla tummar och tår för att allt går i lås med hästen som du har fastnar för! Vore så kul att få följa dig och en ny stjärna.

  1
 2. Ida den 26 dec 2020 16:55 kl 16:55

  Som förälder är det rena lisan för själen att få gå ut i stallet, ensam, sätta på favoritpodden och mocka. 😂 Och då har jag haft ett småbarn i taget. Elin har dubbelt upp iom tvillingar. Förstår henne helt och fullt!

  1
 3. Maria den 27 dec 2020 06:21 kl 06:21

  Så spännande med ny häst, ska bli kul att följa dig vidare!
  Hoppas du fortsätter att vara så aktiv på sociala medier, det är väldigt kul att följa med på era äventyr!
  God fortsättning!

  1

Kommentera