Laxen med till Lasätter

Unga duktiga Laxen fick äran att följa med till Lasätter för att träna sista omgången med Plantskolan för denna termin. Tänk vilken uppbackning vi har med träningshjälp genom Knytkalaset, in och läs mer på deras hemsida:
https://www.knytkalaset.com tack sponsorer som gör detta möjligt!

Det är väldigt länge sedan Laxen var iväg, så jag tänkte passa på att få bra hjälp av Liane samtidigt som vi fick miljöträna. Och det var super för hans del, då de även hade ställt upp dressyrstaketet.

Tack Felicia för bilderna!

Liane var väldigt positiv över Laxen och gillade honom skarpt. Vi checkade av alla rörelser som ingår i 5 årsklasserna. Jobbade mycket tempoväxlingar och övergångar. Längtar tills den dagen jag kan sätta de tryck som finns i honom och behålla ridbarheten och kontrollen. Väldigt nyttigt att komma iväg och rida innanför vita staket. Även om Laxen är världens coolaste hemma så var det några få minuter innan jag kände att han hade allt fokus på mig.

Och Diddi (Springdance) växer ordentligt nu, tänka att det bara är några månader kvar tills hennes förskola ska börja. Efter sommaren hämtar vi hem henne till oss 🙂

Kommentera