Larvigt kul att vinna

Exakt när kommer man (jag) växa ifrån den där larvigt glada känslan när man ser att segern är ens egen? Kanske är det också den jakten som gör att jag hela tiden vill bli bättre? Att visa upp bra ritter som tar hem segern, visa att jag gör ett bra jobb och får göra det jag absolut vet bäst. Träna och tävla med alla fanasiska hästar.

Lazzie är väldigt tacksam att ha med sig på tävling, hon är lätt att lasta, står obekymrat i lastbilen både med och utan vänner och står stilla när man gör iordning henne. Men hon hatar att få sadelgjorden spänd, då är hon som en liten huggorm, biter dock aldrig men öronen är slickade bakåt, det går dock snabbt över. Tittar sig alltid nyfiket runt på nya ställen och trivs att vara i centrum.

Eftersom Lazzie är väldigt het och laddad så har jag slutat att rida med sporrar, tävlade utan idag med. Vet dock inte om jag kanske ska testa småsmå riktigt ruda kulsporrar för att få lite mer kvickare reaktion. Ska utvärdera det lite på träningarna nu som kommer. På framridningen var hon framåt och lite för laddad, kände att bakbena var som en snabb hare som studsade runt ibland,, men hon var bara glad, och det ska man får vara. Fin också! Väl på banan så blev hon lite spänd, jag fick inte riktigt till påskjutet framåt, absolut inte seg det kan inte hon vara kan jag hälsa 😉 mer att vi svajar till och inte riktigt är inramade där vi ska vara. Inga större missar men lite finlir här och där som kostar.

Domarna skrev fin kritik om oss som ekipage, och vi längtar ut igen! Vi tog hm segern på lite blygsamma 66.5%, men en seger är en seger 😉

4 Kommentarer

 1. Ida den 10 aug 2019 18:22 kl 18:22

  Grattis! Bra jobbat!

 2. Cecilia den 10 aug 2019 19:20 kl 19:20

  Grattis till segern! Såg att många stod som avstängda? Om nu förkortningen står för det? Lite nyfiken på vad de hade gjort för ”fel”? Har inte sett den förkortningen förut…Bara utesluten.
  Tack för en inspirerande blogg!

  • Beas mamma den 11 aug 2019 14:08 kl 14:08

   Grattis ❤️ 3. Sätilaryttaren.se den 10 aug 2019 22:07 kl 22:07

  Grattis! 🎉

Kommentera