Lär känna varandra mer och mer

Denna helg är det jag och Linda som jobbar i stallet, och det har rullat på bra idag.

Träningen med Justin är just nu att jag ska lära känna honom, hitta hans knappar och vi ska bli ett tillsammans. Han vill så himla mycket hela tiden, vilket är bra, arbetsmoralen är bland det viktigaste för mig när jag letar häst , men vi behöver renodla allting lite, ibland när jag gör en galoppsluta på diagonalen så vill han gärna slänga in några byten också, det kryper i hela han att få göra mera saker. Jag rider utan sporrar då han är het och framåt så jag kämpar nu med att kunna lägga om mina ben runt honom utan han tror att det betyder öka och byta galopp. Även om det blir lite misstag i kommunikationen så blir det inga stora saker, det gillar jag. Han är väldigt förlåtande och vill väl hela tiden. Idag har han även blivit klippt, det var välbehövligt! På tisdag åker vi till Ågesta för att träna för Kristian, vilket är superbra att ta hjälp direkt men även att Justin får komma till nya plaster och se sig om.

Utöver hästar som tränats så har Bo & Anna varit här och tittat när deras hästar Dokki och Tossan blivit tränade, och Alice har tränat Bobbo, superbra att en mindre ryttare än mig men större än Agnes kan rida Bobbo.

1 Kommentar

  1. Anonym den 10 jan 2021 08:51 kl 08:51

    Ni ser sååå fina ut tillsammans! Vilken jäkla häst du hittat! Verkligen lika roligt varje gång du lägger upp en ny filmsnutt på insta. Så spännande att få följa dig, tack för att du delar med dig!

    1

Kommentera