Lång dag igår

Godmorgon! Sitter och äter frukost nu och ska snart vara i stallet. Lång dag igår, 7-21.30 men det var en bra dag så det ger det extra energi. När jag kom hem ifrån Enköping så kvällsfodrade jag, så skönt att kunna ta kvällskollen och se att Linda har full ordning på allting.

Det är inga problem alls att lämna över ansvaret till henne när jag är iväg, och det kommer ge väldigt skönt lugn även när jag är iväg på tävlingar, det värsta som finns är att lämna stallet hemma och man inte riktigt vågar släppa kontrollen. Linda som jobbar heltid har ju lika bra koll på hästarna och rutinerna som mig själv.

Idag ska jag träna två hästar för Kristian, lämnar stallplan 6:30 sedan kommer jag hem igen strax efter lunch och då ska jag träna de andra här hemma innan lektioner. Har sagt det förr.. Kristian bör bo närmre mig, tänk så mycket tid jag skulle spara på att inte åka så långt. Men men, vill man träna så löser man det tidsmässigt också.

4 Kommentarer

 1. Matilda den 13 feb 2020 13:56 kl 13:56

  Kommer Linda följa med på tävlingar också ibland?

  • Lina Dolk den 13 feb 2020 14:13 kl 14:13

   Ja det kommer hon, de tävlingar jag åker med flera hästar. Elin har ju alltid hjälpt mig tidigare, men hon har snart två barn att ta hand om. Planen är att kunna anställa någon mer person på timmar som kan avlasta på hemmaplan de helger jag tävlar flera hästar. 2. Em den 13 feb 2020 23:38 kl 23:38

  Jag har 7 mil enkel väg till min tränare, så vi ska prova digitalt via Ridesum. Känns bra om man kan ha det som komplement nu under vintern då det är besvärligare att ta sig iväg.

  • Lina Dolk den 14 feb 2020 08:26 kl 08:26

   Ja ridesum är ett bra kompliment, har det själv med några elever, men inte lika bra som live så Kristian vill gärna att jag kommer, så jag lyder 👋🏻😀Kommentera