Lämnar paradiset

Kan inte nog tjata om vilken fantastisk vecka som passerat. Att 5 dagar kan gå så fort.. Imorgon är det sista dan innan vi tar flyget hem på em. Karin och hästarna börjar hemresan lördag morgon.

Idag var det fjärde dagen irad med träning och Dokki är helt fantastisk och kämpar på. Känns inte trött i kroppen för fem öre. Tanken var att jag skulle ha en vilodag idag med vi alla tyckte att det var lika bra att köra på när man väl är på plats och låta Dokki få en lugnare start på nästa vecka istället.

Och tur var väl det, för vilken pangträning vi fick till. Det är helt klart den bästa timmen jag fått uppleva på Dokkis rygg. Härligt att Anna och Bo (Dokkis ägare) är på plats och jag kunde dela den live med dom.

Det har varit samma tydliga röda tråd genom alla pass och nu börjar jag verkligen komma in i det. Nicole är har en otrolig timing i sitt sätt att undervisa och jag lär mig lika mycket av att stå och titta på Kristians träningar. När jag pratar med Elin och är i eld och lådor så höjer jag nog hennes förväntningar till skyarna på mig och Dokki.

Nu ikväll har vi ätit en god trerätters på hotellet och jag ska packa och försöka komma i säng tidigt. Känner redan hur träningsvärken börjar smyga sig på efter eftermiddagens löptur.

Tack alla på hemmaplan som gör denna resa möjlig!!!

2 Kommentarer

  1. Maria den 11 apr 2019 21:29 kl 21:29

    Så glad för din skull att du kunde åka på detta. Välförtjänt!

  2. Mamma den 11 apr 2019 22:58 kl 22:58

    Ni verkar haft en superbra resa och träningar. Välkommen hem.

Kommentera