Nästa tisdag packar jag lastbil och transport fullt med hästar och tävlingsskåp för att ta oss ner till Flyinge.

Och då är det debut x2 för Dokki och mig, U25 Grand Prix och Grand Prix Kür! Det sistnämnda är såklart det vi längtar mest till, finns inget roligare än att tävla i kür och speciellt när den är riktigt anpassad och uppbyggd efter en själv. Min nya kür är nu klar, stackars den finska killen som har hjälpt mig, han är nog skapligt trött på mig. Har hört av mig 10 gånger om små förändringar här och där så nu får jag vara nöjd haha.

Imorgon tar jag med mig Lazzie till Plantskolan, kul att dra igång med gänget där igen, samt självklart extra bra att få träffa lilla Diddi som är på lösdriften. Henne ska jag sjävklart gosa med och se efter lite extra. Båda tjejerna som gör praktik försöker med mig och kollar när vi tränar för Liane

1 Kommentar

  1. Mia den 18 sep 2019 06:47 kl 06:47

    Åh vad spännande att se hela küren 🐴 tack Equisport.tv tror den blir perfekt den lilla smygtitten vad toppen 😃
    Lycka till o framför allt njut!

    1

Kommentera