Kür

Just nu håller vi på att rodda runt med mina nya GP kür till Dokki, väldigt roligt men också lite stressigt och mäktigt att få klart allting. Ni ser ett smakprov på min instagramstory just nu.

Jag och Dokki kommer debutera GP kür i Flyinge under Saabs internationella tävlingar, och det är inte långt kvar! Ska ni dit? Boka biljetter! Jag har med mig Dokki, Laxen och Hatti, är på plats tisdag-söndag vecka 39. Vill ni se 4 årsfinalen bör ni boka biljetter det brukar bli fullt när Charlotte testrider hästarna. Vore en sådan ära om Laxen och Hatti fick en världsryttare på sig.

Unghästarna har inte tränat en enda lektion för Kristian sedan innan Falsterbo.. Men jag tycker jag har läget under hyfsad kontroll, typ. Vi har verkligen inte kunnat träna mer tider än Dokki och Lazzie, så nästa vecka blir det en genrep innan vi far iväg.

3 Kommentarer

 1. Sandra den 11 sep 2019 16:12 kl 16:12

  Spännande med tävling, håller tummarna 😊
  Hur går det för Latino? Vore jättekul att få se lite mer av träningen med Laxen och Latino, eller vill du inte lägga ut lika mycket när det inte är (enbart) dina egna hästar?

 2. Linda den 13 sep 2019 08:12 kl 08:12

  Glöm inte filma din Kür och lägga upp på bloggen 🙂 Vill så gärna se den i helhet och smakproven såg toppen ut. Stort lycka till!!!!

  • Lina Dolk den 14 sep 2019 07:07 kl 07:07

   Absolut! 😃Kommentera