Kört stor lastbil

Jag skrev ju upp för lastbilskörkort för ett tag sedan, och nu var det dags att ta tag i att börja övningsköra inför uppkörning. Och lite i allt jag gör så tänker jag ”det ska nog gå bra” bokar en uppkörning om ca 1 månad och har då aldrig kört lastbil 😂 Min första lektion var idag och måste nog ändå säga att det gick över förväntan, var faktiskt rätt lätt om jag får säga det själv.

Igår var Kristian här, jag tränade Hatti, Justin, Fabbe och Dokki. Den stora guldstjärna gick till stallets bästa häst = Dokki! Han var riktigt fin och vi hade bra tajming i alla övergångar. Ett sådant pass där jag inte ville hoppa av honom, ville suga på den karamellen lite till. Tack Dokki! De två internationella tävlingarna vi anmält intresse för blev inställda pga pandemin. Vi har istället anmält intresse till Exloo, får se om den blir av eller ej.

Jag Viktor och Agnes red samtidigt igår, världens bästa sport där vi alla kan rida tillsammans på olika nivåer!

Kommentera