Knock outen

För fjärde året i rad fick jag stå som segrare i Knock outen, denna gång tillsammans med Evelina Tovek.

Det är så kul att vara med och hoppa i Friends, vi är fyra dressyrryttare och sedan fyra hoppryttare som delas in i lag med en ryttare ifrån varje gren. Hoppryttarna får rida dressyr och försöka rida till sig poäng av domarna och vi dressyryttare får hopp en bana på tid. Och eftersom det är så pass låga hinder vi hoppar så kan man vända snabbt och gasa på rätt ordentligt. Och jag är helt orädd för fart så i fyra år har jag fått rida hem segern med olika hoppryttare, jag satsar allt! 😂 Vi ryttare älskar att vara med på detta, och publiken verkar tycka det är en riktigt höjdpunkt i programmet för det hejas på ordentligt!

Men det är väldigt fina priser med i detta shownummer, ett år vann jag en transport, en gång en säng, förra året en soffa och i år er presentkort på 25.000 kr som Adamsbro sponsrade med. Helt otroligt!

Många undrar hur jag vågar ställa upp på allting, islandshäst i torsdags, och hoppning i fredags. Men jag är aldrig rädd att göra bort mig, det är bara roligt att vara med och få göra allting. Jag tänker inte så mycket utan är mest tacksam och smickrad av att bli tillfrågad på alla saker.

Igår hade jag ett väldigt hedersamt uppdrag, jag har blivit ambassadör för Ellas hjältar som hjälper familjer som genomgår tuffa sjukdomar. Jag tillsammans med Sihs ordnade biljetter till familjen och visade runt lite på arenan. Att få göra en sådan sak för ett barn med syskon som genomgår något väldigt jobbigt är det minsta jag kan göra. Alla som läser här, följ Ellas hjältar på instagram och hjälp till ni med. Bli månadsgivare, barnen och familjerna behöver all stöd och hjälp de kan få ❤️

Kommentera