Kandar och Skåne

Dokki, jag och Mamma är påväg till Flyinge för träningsdagar med förbundet. Skönt att vara två som kör. Dokki fick gå ut i hagen i morse, sedan lätt jogging innan han skulle fixas inför resan. Jag och Moa har jobbat i stallet idag, jag red fram tills vi åkte vid 14 tiden.

Hatti har jag börjat testa kandar på, hon är 6 år och även om hon går som 5 åring pga fölsto så har jag hela tiden känt på mig att kandar skulle ge oss ännu bättre känsla och ridbarhet, fullträff! Hon kändes väldigt fin på det. Så nu kommer jag varva med kandar ibland på henne. Nästa år kommer Hatti tävla Msv b klasser och då får vi tävla på kandar. Även byten har vi börjat leka med, så roligt att hon börjar bli så vuxen nu och vi kan ta oss vidare med svårare saker.

Linda som har semester även idag har ändå börjat städa lilla sadelkammaren, (hon har valt det själv på ledig dag haha) när det finns tid över är Linda en hejare på att städa och organisera, en sådan person behövs i alla stall! Ska bli kul att se när jag kommer hem hur det blev.

Fina Hatti

3 Kommentarer

 1. Biggan den 12 jul 2020 18:48 kl 18:48

  Lycka till med träningen !

 2. Maja den 12 jul 2020 21:17 kl 21:17

  Kul med lite längre utflykt o träning! Lycka till! Bra betyg till arbetsgivaren när man vill jobba på sin lediga dag – önskar jag hade den känslan under semestern också! 😁

 3. Johanna den 13 jul 2020 19:56 kl 19:56

  Men i unghästklasserna går 6-åringarna på träns väl?
  Fast det är ju säkert inget problem för er att växla emellan dem 🙂

Kommentera