inte ofta man hinner åka på tävling, starta, och vara hemma igen inom 2h? 😂 Dagens start är lite av en kalldusch faktiskt. Domarna tyckte inte alls Hatti var så fin som de flesta andra som öser lovord över henne.

Och hon är bra med i utbildningen för denna klass så hon var absolut redo för start. Fei inledandeprogram för 5 åringar red vi upp vilket är ett relativt lätt program och hon var lydig och gjorde det jag sa. En dålig ryggning men annars bra. Jag red lite sparsamt med flit för att visa ett korrekt och lydigt program, så absolut kan vi visa upp ännu mera… men Hatti skulle kunna jogga runt och få de poängen hon fick idag 73%

Jaja jag får väl helt enkelt ta till mig lite av vad domarna tyckte och ta nya tag och visa upp henne bättre.

Hatti är som vanligt glad att vara på tävling
ingen vilde att ha med sig 😉
Brolöten har en av de finaste ridbanorna med deras miljö
Idag fick man tävla utan kavaj i värmen, skönt! Jag har nytt linne ifrån Cavalleria Toscana, superskön!

3 Kommentarer

 1. Johanna den 8 aug 2020 19:53 kl 19:53

  Höll du inte med om bedömningen/kritiken eller är det ”bara” slutprocenten du känner blev fel?
  Filmat så du kan kolla själv och se vad de såg? Eller bara kasta protokollet och glömma? 😉

  • Lina Dolk den 8 aug 2020 20:43 kl 20:43

   Tycker kritiken sa emot poängen och slutresultatet är jag absolut inte nöjd med. Haha nej protokollet och filmen kollas noga igenom 🙂 Vem vet, kanske har jag blivit för hemmablind och nöjer mig för lite.
   Kristian ska få se allting ska se vad han tycker 🙂

   2


 2. Malin den 8 aug 2020 22:27 kl 22:27

  När jag red unghästklasser fick jag intrycket att det var mer intressant för domarna att se spannet på gångarterna än att programmet var supernoggrant , men sen vet jag ju att ni fått väldigt fina siffror förr. Kanske de inte tyckte att de fick se potentialen ordentligt? Alltså att ni hade fått bättre betalt för för att verkligen spänna bågen gångartsmässigt än vad man får för fina vägar?

Kommentera