Kallduch

inte ofta man hinner Ă„ka pĂ„ tĂ€vling, starta, och vara hemma igen inom 2h? 😂 Dagens start Ă€r lite av en kalldusch faktiskt. Domarna tyckte inte alls Hatti var sĂ„ fin som de flesta andra som öser lovord över henne.

Och hon Ă€r bra med i utbildningen för denna klass sĂ„ hon var absolut redo för start. Fei inledandeprogram för 5 Ă„ringar red vi upp vilket Ă€r ett relativt lĂ€tt program och hon var lydig och gjorde det jag sa. En dĂ„lig ryggning men annars bra. Jag red lite sparsamt med flit för att visa ett korrekt och lydigt program, sĂ„ absolut kan vi visa upp Ă€nnu mera… men Hatti skulle kunna jogga runt och fĂ„ de poĂ€ngen hon fick idag 73%

Jaja jag fÄr vÀl helt enkelt ta till mig lite av vad domarna tyckte och ta nya tag och visa upp henne bÀttre.

Hatti Àr som vanligt glad att vara pÄ tÀvling
ingen vilde att ha med sig 😉
Brolöten har en av de finaste ridbanorna med deras miljö
Idag fick man tÀvla utan kavaj i vÀrmen, skönt! Jag har nytt linne ifrÄn Cavalleria Toscana, superskön!

3 Kommentarer

 1. Johanna den 8 aug 2020 19:53 kl 19:53

  Höll du inte med om bedömningen/kritiken eller Ă€r det ”bara” slutprocenten du kĂ€nner blev fel?
  Filmat sĂ„ du kan kolla sjĂ€lv och se vad de sĂ„g? Eller bara kasta protokollet och glömma? 😉

  • Lina Dolk den 8 aug 2020 20:43 kl 20:43

   Tycker kritiken sa emot poĂ€ngen och slutresultatet Ă€r jag absolut inte nöjd med. Haha nej protokollet och filmen kollas noga igenom 🙂 Vem vet, kanske har jag blivit för hemmablind och nöjer mig för lite.
   Kristian ska fĂ„ se allting ska se vad han tycker 🙂

   2


 2. Malin den 8 aug 2020 22:27 kl 22:27

  NÀr jag red unghÀstklasser fick jag intrycket att det var mer intressant för domarna att se spannet pÄ gÄngarterna Àn att programmet var supernoggrant , men sen vet jag ju att ni fÄtt vÀldigt fina siffror förr. Kanske de inte tyckte att de fick se potentialen ordentligt? AlltsÄ att ni hade fÄtt bÀttre betalt för för att verkligen spÀnna bÄgen gÄngartsmÀssigt Àn vad man fÄr för fina vÀgar?

Kommentera