Jullan såld

Det är såklart svårare att sälja Jullan för mitt hjärta än vad det är med andra träningshästar. Jag fick uppleva så mycket med henne och vi lärde oss verkligen tillsammans att ta oss till Int I med ett NM guld som juniorer på vägen. Jag tror att Jullan kommer få det väldigt bra även i detta hem ❤️ Även måste jag hylla hur sund och fräsch häst hon varit genom alla åren, roligt att se.

Även Hatti var med för vetcheck och det var duktiga Izabella som hade den kollen på henne. Det är första gången vi kollar upp henne utöver korsförlamningen hon hade och det värmde hjärtat att hon fick åka hem med grön stämpel ✅

Dokki och Justin var inne förra veckan och Dokki var klockren och fick fina ord av Axel att han var bättre än någonsin. Justin fick en mindre behandling, han skrittades förra veckan och är nu igång igen, inget återbesök behövs. Han var lugn idag i arbetet och jag hoppas den värsta energin han hade i överflöd ska ge med sig.

Nu har vi bestämt att ha 1 tom box månaden ut (Jullans box) Vi har arbetar rätt hårt ett tag så lite andrum att hinna med annat behöver vi. Även Ida som är ny här på arbetet kan få lite lugnare ”inspark”, det gör ändå endel att ha en mindre häst i träning.

1 Kommentar

  1. Jessica den 8 mar 2021 22:34 kl 22:34

    Hur gör ni med intressenter på saluhästar? Får ’alla’ som visar intresse komma och provrida? Eller sållar ni ut dem ni tror kommer passa?
    Om den första som provar vill gå vidare med köp men ni har en till bokad som är, på papper, är en bättre match, hur löser ni det?
    Tack för en super blogg!

Kommentera