Julen

Julafton så red jag bara ut på Lazzie, de andra hade jag planerat in vila på, det blir full fart att hinna med julfrukost, Kalle och julfirande på kvällen ändå.

Juldan så red jag desto fler hästar samt hade lektion, och sedan utgång med vänner på kvällen. Och idag hade jag ledigt till 12 då mamma och Elin tog stallet och gav mig ledigt 😍

Vi har haft riktigt bra fart i stallet när vi jobbat, redan 8:15 har båda stallen varit klara med allt vad det innebär, småsjöng att kunna börja rida hyfsat tidigt.

Imorgon ska Elin till sitt arbete men då kommer Bea och hjälper till. På söndag kommer Kristian med familj hit, jag ska träna Hatti Lazzie och Dokki samt visa en av unghästarna för honom. Kristian har tyvärr fått fina Adde flyttf ifrån sitt stall, han söker nu nya häst för att matcha mot GP. Har du någon riktigt bra häst påväg dit och letar efter en grym ryttare kontakta Kristian.

Just nu är alla hästar intagna ifrån hagarna och jag ska rida två till. Tar en mellis i stallet och passar på att uppdatera här.

1 Kommentar

 1. Theresa Williams. den 27 dec 2019 16:43 kl 16:43

  Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, han delade upp mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem till min vän och hon föreslog att jag snarare skulle kontakta en stavhjul som skulle kunna hjälpa mig att förtrolla för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde på stava, jag hade inget annat val än att prova det, jag skickade till stavmästaren, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande under den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom att det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett relationsproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla stavskärmaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-postadress: {drogunduspellcaster@gmail.com} Du kan skicka e-post till honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
  1) Älska trollformler
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässor
  4) Giftermål
  5) Bindande trollformler
  6) Uppdelningar
  7) Dödsförtroll
  8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
  9) vill tillfredsställa din älskare
  10) Lotteri
  Kontakta denna fantastiska man om du har problem för en varaktig lösning
  genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

Kommentera