Jönköping Horse Show Magazine

För ett tag sedan blev jag intervjusvar till Magazinet till Jönköping Horse Show, wow vilket reportage och bilder, superduktiga Sara Silfverberg

Jag hade gärna ridit i Jönköping, av avd jag har hört så var ryttare och publik otroligt nöjda samt att febriga följt på instanserna såg väldigt kul ut. Sport med glädje, kan inte bli bättre! Alltid kul när flera grenar är under samma tak. Laxen hade kunnat startat men vi ville ge han andrum efter hans prestation under hela året, jättenöjd med honom! Ibland måste man helt enkelt välja att avstå även när det känns riktigt bra. Laxen var lika nöjd hemma i hagen med Latino som att tävla där 😉 Hatti hade jag tänkt starta, men det gick såklart inte nästa år vill jag dit!

1 Kommentar

  1. Anna-Maria den 6 nov 2019 18:04 kl 18:04

    Om du har möjlighet vore det superkul att få läsa reportaget! Eller finns det upplagt någonstans för läsning? Du är grym!! 🙂

Kommentera