Jeddan – till salu

Jag har skrivit att det kommit en ny häst i träning och försäljning – Jeddan, valack 6 år

Har redan bra placeringar och procent i Msv b och 6årsklasserna

Visste sedan innan att det var en fin och trevlig häst. Men wow sista träningspassen har vi hittat varandra riktigt bra och jag har en helt känslan är ännu bättre nu, Jeddan kommer bli super för den som vill satsa direkt nu som junior/yr/ eller någon som vill utbilda vidare honom till högre klasser.

Han var och gjorde vetcheck hos Izabella på Mälarkliniken i veckan, allt var bra.
Jeddan är väldigt snäll i all hantering och är ridbar, fin känsla och har helt rätt inställning till arbete. Jag har bara gott att säga om honom. Ca 166 cm hög

Idag testade vi kandar för första gången, inga problem alls. Han finner sig även med det och är nöjd och glad. Testade på en serie också, se min instagram för filmer snart @liinadolk

1 Kommentar

 1. Theresa den 20 okt 2020 16:52 kl 16:52

  Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, slöt han med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformell som skulle kunna hjälpa mig att ge en trollformel för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformler, jag hade inget annat val än att prova det mailade spell caster, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej före tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig före tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen var det runt 16:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett förhållandeproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla trollformeln som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka honom e-post om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat ärende.
  1) Love Spells
  2) Förlorade kärleksformer
  3) Stoppa skilsmässa
  4) Äktenskapstavlar
  5) Graviditetsförtrollning
  6) Breakup Spells
  7) Döden
  8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
  9) vill tillfredsställa din älskare
  10) Lotteri
  Kontakta den här stora mannen om du har några problem för en varaktig lösning
  via {drogunduspellcaster@gmail.com}

Kommentera