Jag och Linda igen

Jahaja, här andas vi ut och tar med glädje emot praktikanter som vi tror ska passa bra här tillsammans med oss. Men så får jag mejl ifrån skolorna och praktiken dras in för tjejerna pga corona. Jag skrattar lite också för här hos mig och Linda så är det vi två i Dolk Dressage 😂 perfekt ställe att vara i karantän med andra ord.
Planera om och istället så är det jag och Linda i stallet.

Idag var det träning med Knytkalaset för Liane, och jag hade Lazzie med mig. Då vi är ett mindre gäng som tränar tillsammans så valde vi att genomföra träningen men inte laga mat tillsammans och jag stannar inte kvar och övernattar. Linda var med och kollade på träningen och tog med sig Lazzie hem igen direkt efter. Finns filmer på min instagram @liinadolk

Springdance som går på lösdriften på Lasätter passade jag på att gosa lite extra med. Ryktade henne och friserade damen lite. Tänk att om några månader ska ”Diddi” börja tränas inför inridning senare i höst. Tiden har gått så snabbt! Men först blir det sommarlov på lösdriften sedan komma hem till oss i september är planen.

2 Kommentarer

  1. Linnea den 19 mar 2020 08:58 kl 08:58

    Planerar ni att ha samma upplägg med diddi som ni hade med hatti? Att betäcka henne tex? 🙂

  2. Nina den 19 mar 2020 12:09 kl 12:09

    Haha, ja det måste vara det perfekta stället att vara i karantän på. Själv sitter jag ensam på mitt lilla kontor eftersom skatteverket och bankerna aldrig stänger (klagar inte).

Kommentera