Iväg på Ponny SM

Just nu befinner jag mig på Ponny SM i dressyr, är här och hjälper min elev Ebba som tävlar. Det är deras första mästerskap och de är här för att lära sig inför framtiden.

Väldigt duktiga ryttare här ska bli kul att se vilka av dessa ryttare som kommer fortsätta hela vägen upp mot mästerskapen på storhäst sedan, fina ponnyer som verkligen ställer upp för sina ryttare. Kommer ihåg själv min ponnytid med glädje, hade verkligen kul då, men det är ännu roligare nu faktiskt, det är väl så med allt, ju bättre man blir desto roligare blir det.

Mina tipsa för att nå hela vägen

  1. Sätt upp mål, delmål och sedan högt uppsatta mål
  2. Ha en tränare som du litar på till 100%, följ den planen sedan. Kristian är inte bara min tränare, utan även min mentor i allt som har med häst att göra. Jag rådfrågar och bollar mina tankar med honom
  3. Se bra ridning och var i en miljö du trivs i samt ser upp till. Ta efter andra som är duktiga. Inspireras av de ekipage som är riktigt bra.
  4. Var en bra vän, alla kämpar på olika sätt, ett leende och ett hej kan göra någons dag. Var alltid den du själv skulle vilja träffa.
  5. Det är inte den som tränar mest som vinner, utan den som tränar bäst! Och viktigast av allt, sätt alltid din häst i först.

1 Kommentar

  1. Matilda den 18 jul 2019 21:14 kl 21:14

    Appropå att träna vill du fortfarande utbilda dig till tränare?

Kommentera