Inspirerad

Att bara sitta på en ridbana i ett hörn och se Kristian rida innan min egna lektion börjar ökar min motivation en massa. Att se duktiga ryttare är något jag aldrig får nog av, lär mig väldigt mycket. Längtar till Falsterbo för att se alla träna och tävla.

Folk som är trevliga, hejar på varandra i med och motgång som ständigt räcker ut en hand när det behövs är så viktigt att ha nära sig.

Finns tyvärr alldeles för många som ser avundsjukt på och tisslar och tasslar bakom varandras ryggar. Tragiskt. Speciellt vuxna som gör det.

Jag får ofta pm på instagram om ryttare som har dåligt självförtroende, de tycker det är jobbigt att bara vara på framridning med bättre ryttare. Och mitt råd är alltid: Se och lär och bli inspirerade att rida lika bra i framtiden.

Jag minns för några år sedan när jag var på samma framridning som riktigt duktiga ekipage. Jag glömde nästan bort att rida själv för jag ville se hur de gjorde 😂 När jag var i Holland och tränade samtidigt som Edward Gal är inte fy skam. Snacka om häftigt att bara få rida bredvid. Jag tänkte extra mycket på att sitta ordentligt samt få fram min mjukaste ridning, för är det något som inspirerar så ä det mjuk och harmonisk ridning.

Att se en riktigt riktigt bra hörnpassering med hästen i glänsande trav är något av det bästa jag vet. Så vackert! Passage är också magiskt. Inte så många hästar som piaffar bra, många av oss U25 rasar lite i poängen där, och seniorerna med för den delen. Svårt! Men ridning är svårt, det som gör det hela ännu mer roligt och lite smått frustrerande när ingenting funkar.

Vem är din största inspiration bland ryttarna i Sverige? Vi har otroligt bra ryttare här, superkul verkligen!

5 Kommentarer

 1. Elin den 5 jul 2019 10:11 kl 10:11

  Jag inspireras av din ridning och av Emelie Nyreröds. Ni rider båda så mjukt och fint och hjälper hästarna istället för att begränsa dem. Hästarna ser ut att trivas när ni rider och det tycker jag är jätteinspirerande att se.

  2
 2. A den 5 jul 2019 18:23 kl 18:23

  Patrik kitell och du såklart!:)

  • Josefin den 6 jul 2019 14:22 kl 14:22

   Jag tycker du och Nina. Och min kusin, linnea swärd❤ 3. Ylva den 5 jul 2019 22:57 kl 22:57

  Åh, bra hörnpasseringar är ju dressyrporr. ÄLSKAR att se bra hörnpasseringar. Det kan vara så vackert så man nästan får ont i magen.

  2
 4. Josefin den 6 jul 2019 14:23 kl 14:23

  Jag tycker du och Nina. Och min kusin, linnea swärd❤

Kommentera