Inget Friends i år

Som vi alla hoppades på att Friends skulle bli av när det blev flyttat till februari.. men även den tävlingen ställs in. Så tråkigt. Värdelösa corona faktiskt, och nu verkar det öka av antal insjuknade också, hoppas vaccinet kommer snart så det får bli ett stopp på eländet.

Vilket gör att Lövsta Future challange finalen blir på Strömsholm istället. Strömsholm-Friends Arena , jaja tävling som tävling 😉

Och det roliga är att Lövsta future Challange har DUBBLAT prispengarna nu istället, hur generöst är inte det? Wow!
Jag och Dokki kommer inte rida sista kvalet, vi är klara för finalen vilket är superkul. Att vi inte rider kvalet är för att när vi gjorde vetcheck så var Dokki lite öm i halsen (?) men prima ballerina i alla ben. Så det blev en lugnare period, vi är dock igång igen men inte startklara till i helgen.

Anna och Anna var här idag igen och jobbade med Diddi, denna vecka kommer de tre gånger. Idag var hon ännu coolare med ryttare på ryggen vilket glädjer mig. Så roligt att följa hennes första steg i livet att börja bära ryttare på sig. Tanken är att hon ska få sin vintervila december/januari helt ifrån allt som har med träning att göra.

Diddi och Moas häst Fiffi är bästa vänner, härligt att se. Haha älskar hästarna smeknamn i stallet:

Dokki Hatti Diddi Fiffi, korta namn som slutar på i.

1 Kommentar

  1. Maria den 23 okt 2020 19:56 kl 19:56

    Vad kan öm i halsen bero på och hur behandlar man det och bygger upp ?

Kommentera