Imponerad

Är väldigt glad att jag fick åka till Sannas fina anläggning och vara med på Ubbe träningen, detta är exakt vad vi behöver för att komma vidare. Hatti är inte ”skarp” som häst, men hon är bestämd och vill gärna göra allting i sitt tempo. Precis som i ridningen så vill Hatti gärna springa på och inte invänta på signalerna, men Ubbe är så skicklig och snabb så han kunde skola Hatti väldigt bra. I ridningen så vet jag våra styrkor och svagheter vilket gör att jag ibland undviker att sätta oss på ”prov”. Elin kan komma in i ridhuset och säga: superfin i formen, men det går för fooooort! Jag rider lite medvetet i övertempo på henne för det är lättast att ha henne mellan hand och skänkel där.

Längtar till nästa tillfälle och hoppas på att kunna ta Ubbes hjälp regelbundet nu en längre tid.

Ida var här och skodde hästar på förmiddagen under tiden vi hann jobba ett gäng innan lunch. Jag hade två lektioner när jag kom hem med Hatti.

Laxen är nu väldigt nära att ta båten till Finland, vi är överens och nu ska allting bara bli klart, en affär är aldrig färdig förrän kontrakt är skrivet och pengarna är på kontot har man lärt sig efter många år nu med försäljningshästar.

Kommentera