Ifrån LA till PSG på en vinter

Ännu en ny tävling att ladda inför i helgen, och jag är så glad att tävlingarna är igång, det är ju så roligt! Denna gång är det Hatti som ska få testa på en 7års klass!

Det är ett stort hopp de ston som gått med föl får göra, som 4-5 åring får de tävla som ett år över eftersom de gått med föl, men i 6 års klassen får de inte göra det utan får ta ett rejält hopp ifrån 5 års klasserna till 7 års! Svettigt delux att gå ifrån LA nivå till PSG över en vinter. Förstår inte riktigt logiken i det hela och har inte grottat ner mig i det heller, det kanske finns någon bra förklaring? Sedan så behöver man såklart inte satsa mot unghästklasserna heller, utan det är bara ett roligt delmål på den långa vägen mot Grand Prix förhoppningsvis.

Ena dagen gör vi piruetter och serier plättlätt, andra dagen kan det vara rejält svajigt så vi får se hur det går, kul ska det bli att testa oss ordentligt!

Vi får även mer att göra på hemmaplan efter haft extra hjälp av två super praktikanter vi haft i 5 veckors tid. Så lyxigt det har varit. Tillbaka till verkligheten för oss andra hehe.

1 Kommentar

 1. Theresa den 11 maj 2021 23:05 kl 23:05

  Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, släppte han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformel som skulle kunna hjälpa mig att besegra för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformel, jag hade inget annat val än att prova det mailade spell caster, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej före tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig före tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen var det runt 16:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett förhållandeproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla trollformeln som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka e-post till honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat ärende.
  1) Love Spells
  2) lösning och botemedel mot all sjukdom
  3) Växtbaserade botemedel mot någon sjukdom / sjukdom
  4) Äktenskapstavlar
  5) Graviditetsförtrollning
  6) Breakup Spells
  7) Dödsförtrollning
  8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
  9) vill tillfredsställa din älskare
  10) Lotteri
  Kontakta den här fantastiska mannen om du har några problem för en hållbar lösning
  via {drogunduspellcaster@gmail.com}

Kommentera