Hyllar funktionärerna

Det är första gången jag tävlade i Scandinavium, har bara hört hur väl alla ryttare pratat om denna tävlingsplats och verkligen lyfter funktionärerna och hela organisationen kring det hela.

Jag har varit på många riktigt fina tävlingsplatsen, men jösses vilket team det är av duktiga funktionärer som arbetar under GHS!
Vi kom fram och parkerade, på 5 min var all packning körd till boxen och den blev uppspånad, lastbilen var urmockad och under tiden hann jag och Elin visa pass och Hatti kontrollerades av veterinär innan vi gick till boxen. 5 min! Elin körda efter en shuttel som visade parkeringen och körde direkt tillbaka Elin till stallet. Och alla var hjälpsamma, glada och jätteduktiga!

Likaså när vi skull hem, snacka om service! Tack alla som gör GHS till denna fantastiska tävlingsplats, utan er blir det inga tävlingar.

Väldigt skönt att tävla i Scandinavium mot Friends. Väl inne på banan är det lika mäktigt att få rida in på båda arenorna, fantastisk atmosfär och lika pappigt. Men i Friends är det otroligt trångt vid boxarna, jättesvårt att promenera med hästarna och det är mer kaos då det är så mycket show. Att inte fler hästar blir sparkade är ett under faktiskt. Här i Scandinavium kunde man promenera längre sträckor utan att vara orolig för att något skulle ske och framridningen var större.

Påväg ifrån framridningen till arenan

Kommentera