Hovböld

Jag började min morgon med att åka till kliniken med en häst som står här i träning, den blev plötsligt ordentligt halt när jag var iväg, och det visade sig vara en hovböld som kom fram. Inte undra på att stackarn blev så halt, får hoppas att det är en lindrig böld som inte ställer till det en längre tid. Vi har aldrig haft hovbölder tidigare i stallet, men man ska ju vara med om det mesta 😅 Även blodprov är taget då denna häst har väldigt svårt att hålla vikten, ska bli intressant om det kan vara något som påverkar upptagandet av något.

Under tiden så var vår hovslagare Ida i stallet här hemma, hon skodde Justin, Dokki och verkade HP. Imorgon kommer tandläkaren till 8 hästar så det kommer vara en rörig dag att hinna rida några innan de ska kollas, men det är jag, Tilde och en praktikant i stallet så vi ska nog reda ut det hela 🙂

En ny häst har kommit för träning och försäljning, sto på 7 år som har fina resultat i Msv b samt väldigt sund/frisk häst. Dessutom svart och väldigt snygg, ni får ha koll på min instagram senare i veckan när jag lägger ut film. Idag fick Staris som den kallas för longeras ett lätt pass för att jag skulle se den ifrån marken första passet.

Har även haft fem lektioner för elever idag, och nu ska jag sätta mig med lite pappersgöra. Finns lite att ta ikapp efter en vecka på bortaplan.

Elin har varit snäll att skött tvätten ifrån tävlingen, så nu är allting tvättat samt att hon har städat toaletten/köket ordentligt och ska fortsätta röja där när hon har lediga minuter över. TACK!

Kommentera