Hösten

Både tisdag och gårdagen bjöd på riktig höstväder, regnet öste ner och sedan blev det lite sol. Idag ser det ur som att bli fint väder, men det är bra mycket kyligare i luften nu, så flugtäcke och huvor har tvättats och läggs undan.

Igår hämtades hästen som var på Sigtuna hem efter operation, en lyckad operation och kan sättas igång snart. Vill inte gå in mer än så då det inte är min häst. Häftigt att se hur Mälarkliniken har byggt upp det nya sjukhuset, en av världens mordernaste. Se deras facebooksida för film på det hela, coolt!

Jag och Elin har gjort om lite kontrakt och avtal, var lite som behöver uppfräschas, även gått igenom lite nu inför att vi blir en till i stallet. Det ska bli bättre kvalite gällande ALLT när vi utökar, bättre ordning och bättre planering. Jag kommer utöka lektionstiderna för mina elever till tre om dagen på vardagar istället för två. Helger kommer jag inte ha lektioner förutom i undantagsfall då vi är mindre personer i stallet på helgerna. Moa och Linda kommer jobba varannan helg och sedan delar vi upp storhelgerna på oss alla tre så alla kan få ledighet på ett bra sätt. Blir nog bra detta!

7 Kommentarer

 1. Cornelia den 10 sep 2020 09:25 kl 09:25

  Så häftigt att följa hur ditt företag och verksamhet utökas och växer! Började läsa när du ”bara” hade lilla stallet och jobbade extra i mataffären och på Brolöten. Din dröm var att du och Elin skulle jobba heltid med detta och nu gör du det! Elin är ju mammaledig men istället har du flera andra som jobbar med och för dig. Så coolt!! Är sjukt imponerad av dig. Hoppas att du fortsättningsvis har tid att blogga, det är väldigt roligt att följa dig och dina framgångar (och motgångar, det händer ju tyvärr ibland).

  9
  • Lina Dolk den 11 sep 2020 08:15 kl 08:15

   Haha ja det har verkligen skett en utveckling. Vi får se om Elin kanske jobbar endast med företaget någon gång också. Tack för peppande ord! 2. Anonym den 10 sep 2020 11:19 kl 11:19

  Hej och tack för en fin blogg! Håller med Cornelia ovan om hur häftigt och roligt att hänga med på din resa. Något jag skulle önska är att fliken ”hästar till salu” och ”hästar i stallet” (med presentationer om hästarna; ägare, utbildningsnivå och kanske mål(?) uppdateras löpande, på så sätt är det enklare att hänga med om vilka hästar du skriver om 🙂

  • Lina Dolk den 11 sep 2020 08:14 kl 08:14

   Hej! Den fliken har jag nästan glömt bort, ska uppdatera den 🙂 förstår att det är rörigt att hänga med ibland bland alla olika hästar som kommer och går Haha 3. Johanna den 10 sep 2020 15:42 kl 15:42

  Hej!
  Kan du inte skriva ett inlägg om Lazzies och Dokkis personligheter? Det var tex intressant att läsa om hur du skrev om Dokkis självförtroende på förra tävlingen, om hur hårt han tar vissa saker. Han verkar vara en så himla mysig och rar häst!
  Allt gott önskar jag dig och hästarna!

  • Lina Dolk den 11 sep 2020 08:14 kl 08:14

   Absolut, tack för tips till inlägg! 4. Sandra den 11 sep 2020 17:20 kl 17:20

  Håller med övriga! Vilken resa du gjort, så häftigt! Blir så inspirerad av dig och blir alltid så sugen på att ta upp ridningen och hästarna igen varje gång jag läser din blogg. Sommarjobbade en månad på brolöten och såg dig där då ibland när du red ponny. Har sedan dess följt din blogg slaviskt!

  Jag tror nog du har bland dem bästa arbetsvillkoren i Sverige när det kommer till arbete i stall. Så coolt tycker jag och riktigt kul att läsa att du har ett sånt bra team. Det är du så värd efter alla år av slit själv.

  2

Kommentera