Hoppning

Idag var Sarali här och hjälpte oss att träna ett helt gäng hästar över bommar.
Chakira, Flisan, Bobbo, Dokki, Hatti, Fiona, Fabbe, och Majas häst fick allihopa träna över hinder. Justin ska få hoppa längre fram, men vi måste hålla oss till vår plan just nu, tror hinder gör att han blir ännu mer taggad och det avstår jag just nu.

Hästarna blev väldigt glada att få detta träningspass och det är nyttigt för oss alla att träna lite hoppning mellan varven

Agnes gömde även årets påskägg full med godis som vi fick leta efter haha

Mattorna håller på att läggas, och jösses vad svåra de är att skära i, eftersom de måste skäras ur vid boxarnas låsningar så är det lite fix och trix. Sticksåg gick bra att ta bort kanterna så vi kunde skjuta dom ända in till kanten, men att skära ur de mindre var rejält svårare. Men vi var kommit en bra bit, dock är Dan ledig nu till på tisdag så vi får se hur mycket vi hinner med dessa dagar. Annars får det bli helt klart på tisdag helt enkelt.

Imorgon åker jag och Elin med Justin och Hatti till Sanna Nilssons anläggning för träning med Ubbe! Maja och Ida är kvar på hemmaplan och fixar med stallen/hästarna under tiden.

Kommentera