Hemmaplan

Lite uppdatering ifrån hemmaplan måste såklart varvas in här i EM-bubblan, det går det väldigt bra Tilde att rida Justin, Elin har varit med och har rapporterat att den pigga herren har skött sig exemplariskt och att Tilde gör ett strålande jobb i sadeln. Så skönt att höra! De andra hästarna rids också av Tilde.

Idag är det löshoppning och det är Maja och Linda som jobbar i stallet nu när Tilde är ledig i två dagar. Tack alla som hjälper till hemma och sköter allting, ni är guldvärda. Ni ger mig ett lugn att veta att ni fixar allting och jag kan fokusera här på plats denna vecka.

Jag har anmält Justin till två tävlingar, Msv b:2 i Gripen nästa helg och även när Hästhusets har tävlingar i början på oktober. Han får fortsätta ut och miljöträna, det är för tidigt med serier ännu, det skulle bara trigga igång honom så jag väljer lättare klass för att ge han bra rutin på banan, det är viktigast just nu. Kul att Justin kommer ut då Hatti sätts igång nästa vecka och Dokki kommer såklart få vila när vi kommer hem efter två mästerskap på kort tid.

Så nervöst att stå vid sidan av och heja på sina lagryttare! Men vilka ritter vi har fått sett här, är så glad att få uppleva allting. Vilken inspiration !

2 Kommentarer

  1. Matilda den 9 sep 2021 10:54 kl 10:54

    Har ni bestämt hur det blir med Dokki nästa år? Ska han pensioneras?

  2. Emma den 9 sep 2021 14:16 kl 14:16

    Tror du kommer rida i samma lag som herren till vänster i bild om några år. 👍

    1

Kommentera